آموزش درست کردن کیک سابله روز مادر ( کیک تولد)

decocake
decocake
برای کیک سابله از کیک هایی که شیر و روغن دارن استفاده کنید ( کیک های شیفون عالی هستند )سابله با خامه کاور نشده ، بخاطر همین ...
برای کیک سابله از کیک هایی که شیر و روغن دارن استفاده کنید ( کیک های شیفون عالی هستند )
سابله با خامه کاور نشده ، بخاطر همین زود خشک میشه پس حتما کیکتون شیر و روغن داشته باشه تا مرطوب باشه و علاوه بر اون کیک مرطوب برش قشنگ تری هم داره
پس اصلا از کیک اسفنجی استفاده نکنید.

نگهداری از کیک در یخچال :
کیک رو هم بعد تزیین با در اگه دارین یا پلاستیک روکش کنید تا خشک نشه

راه های ارتباطی:
اینستاگرام: @decocake.ir
وبسایت: www.decocake.ir

همه توضیحات ...