طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاهی ترد وخوشمزه با تمام فوت وفن ها ✅️

899 بازدید
بیشتر
Haniehkitchen
Haniehkitchen
راز لطیف شدن و در عین حال ترد شدن شیرینی نان برنجی همینه🥰در این ویدئو این شیرینی پرطرفدار عید رو هم با مهر شیرینی هم بدون مهر آ ...
راز لطیف شدن و در عین حال ترد شدن شیرینی نان برنجی همینه🥰در این ویدئو این شیرینی پرطرفدار عید رو هم با مهر شیرینی هم بدون مهر آموزش دادم.حتی بدون فر هم می تونید به همین کیفیت در بیارید🤩🥰
@Hanieh.kitchen
🔸️مواد اولیه نان برنجی:
آرد برنج معطر ایرانی ۴۰۰ گرم(۲ + دو سوم پیمانه)
آرد قنادی۱۰۰ گرم(دو سوم پیمانه)
تخم مرغ یک عدد بزرگ
روغن جامد صاف شده یا روغن اصیل ۲۵۰ گرم(یک پیمانه سرپر)
پودر قند الک شده ۱۷۵ گرم(معادل یک ونیم پیمانه)
پودر هل یک ق چ استاندارد
نصف پیمانه مخلوط آب و گلاب(۲ ق غ گلاب و بقیه اب)
زعفران دم کرده غلیظ به دلخواه

🔹️طرز تهیه شیرینی نان برنجی رو به طور کامل توضیح دادم .فقط به این نکات توجه کنید دوستان👇👇👇

_توصیه می کنم برای این شیرینی عید از روغن اصیل استفاده کنید که در این آمورش بهتون یاد دادم چطور در عرض ۲۰ دقیقه این روغن اصیل کرمانشاهی رو آماده کنید😍👇
طرز تهیه روغن حیوانی کرمانشاهی اصل در...

_دوستان حتما حتما آرد برنج و پودر قند رو از الک حریر رد کنید که شیرینی تون لطیف و بدون زبری باشه
اگر الک حریر ندارین از یه پارچه حریر استفاده کنید

_آموزش تهیه روغن جامد صاف شده👇
طرز تهیه روغن صاف قنادی/روغن صاف قناد...

_بهتره برای تهیه شیرینی عید ،مواد اولیه با ترازو اندازه
گرفته بشه که به کیفیت مورد نظر برسه

_خمیر شیرینی نان برنجی چسبنده هست و کاملا طبیعیه ولی بعد از استراحت  چسبندگیش از بین میره و از طرفی خمیر لطیف میشه به طوری که وقتی گلوله ای ازش درست می کنیم بدون ترک هست .

_ممکنه حتی اگر با ترازو هم مواد اولیه این شیرینی برنجی رو آماده کرده باشید باز ممکنه خمیر شیرینی سفت یا شل بشه چون اندازه تخم مرغ و ابخور اردها با هم مختلفه
و در چنین شرایطی توضیح دادم که باید چکار کنید تا خمیر لطیف بشه و چسبنده نباشه

_زمان پخت شیرینی ها نسبت به اندازه شیرینی برنجی و قدرت فر و جنس قالب متفاوته

_در پخت شیرینی عید اصلا از قالب مشکی فر استفاده نکنید چون زیر شیرینی ها زود میسوزه در حالی که وسطش خام میمونه

_وقتی زیر این شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد آماده ست
اجازه بدید شیرینی ها سرد بشن و بعد  با چاقو جدا  کنید
   ☚ ☚ @Hanieh.kitchen
من هانیه هستم  ودراین کانال انواع غذا-کیک وشیرینی ازبهترین رسپی های امتحان شده توسط خودم رو به
صورت کاملا رایگان دراختیارشما عزیزان قرارمیدم .خوشحال میشم که کانال من رو سابسکرایب کنید وزنگوله ی کانال رو روشن ♥️♥️کنید تابه محض انتشارویدیو ی جدید مطلع بشید♥️
@hanieh.kitchen


♥️شما می تونید من رو درشبکه های اجتماعی دیگه دنبال کنید♥️
Instagram: hanieh.kitchen


_________________________________________________


◽️آموزش روغن حیوانی کرمانشاهی اصیل در ۲۰ دقیقه👇👇👇
طرز تهیه روغن حیوانی کرمانشاهی اصل در...
◽️آموزش شیرینی نخودچی 👇👇👇
طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر،بدون ت...
◽️آموزش باقلوا استامبولی 👇👇👇
طرز تهیه باقلوا استامبولی خوشمزه و ار...
◽️آموزش ترافل پذیرایی خوشمزه 🤤👇
آموزش ترافل شکلاتی/طرز تهیه ترافل شکل...


#شیرینی#شیرینی_پزی
#شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_برنجی#
#شیرینی_عید

همه توضیحات ...