طرز تهیه ترشی بادمجان و طرز تهیه شور ترشی گل کلم و هویج / ترشی فلفل دلمه ای و بادمجان

Leily Daily
Leily Daily
طرز تهیه ترشی بادمجان  و طرز تهیه شور ترشی گل کلم و هویج / ترشی فلفل دلمه ای و بادمجان سلام امروز براتون اموزش ترشی ...
طرز تهیه ترشی بادمجان  و طرز تهیه شور ترشی گل کلم و هویج / ترشی فلفل دلمه ای و بادمجان

سلام امروز براتون اموزش ترشی بادمجان و شور گل کلم رو گذاشتم هوا که سرد میشه با غذا خیلی میچسبه
ترشی بادمجان فوری است و بعد از تهیه میتونین سروش کنین ولی اگه چند روز هم بمونه بیشتر طعم ادویه ها و مواد به هم میفته
برای شور ترشی بعد از تهیه اون رو داخل بالکن یا حیاط که هوای سرد جریان داره بذارین بعد از یکماه هم بذارینش داخل یخچال

مواد ترشی بادمجان
بادمجان 10 عدد
فلفل دلمه سه رنگ 6 عدد
سیر 1 بته
گشنیز 100 گرم
فلفل تند چند عدد
شوید خشک 5 ق غ
نعنا خشک 2 ق غ
زردچوبه 1 ق غ
نمک
فلفل سیاه 1 ق غ
سیاه دانه 1 ق غ
سرکه سفید یا قرمز

برای شور ترشی

گل کلم 2 تا متوسط
کرفس یه شاخه بزرگ و کامل
هویج 1 کیلو
سیر 2 بته
خیار 1/5 کیلو
فلفل تند چند عدد
ترخون و شوید 200 گرم
نمک 400 گرم
اب سرد جوشیده 12 لیتر
سرکه سفید 1 لیوان



پیج خوشمزه پز در اینستا رو دنبال کنین
Instagram: khoshmazzepaz

همه توضیحات ...