غذاخیابانی پیراشکی گوشت بِرشته مغزدار ژاپنی بامحبوبیت جهانی بدون فرباتمام نکات سرآشپز همیشگیتون میشه
❌❌❌❌دقیقه هجده و بیست و نه ثانیه گفتم پودر کاری باعث میشه پیراشکی ها روغن نگیرند و روغن سرخ شده را به دستمال کاغذی حوله ایی پس بدن، و باعث برشته شدن بیشتر میشن 🔥🥴🥺عذر خواهی میکنم منظورم پودر سوخاری بوده است . پودر سوخاری است که نمیذاره روغن بگیرن و برشته تر میکنه .
❌❌آموزش فولد کردن و تا زدن خمیر که هوای بیشتری داخل خمیر بیفته و پف پفی بشه 👇
خمیرجادویی همه کاره یخچالی
مواد لازم نان ژاپنی «کاره پَن» را یادداشت میکنم ، متشکرم از صبوری شما 🙏👩🍳💝🌹💐🎉🎊
❌❌برای سرخ کردن و مغز پخت شدن روغن را خیلی داغ نکنین
❌❌شش عدد پیراشکی سرخ کردنشان نیم ساعت زمان برد هراز گاهی لازمه کمی حرارت زیاد و کم بشه ، تابه از حرارت نیفته اما خیلی روغن هم داغ نشه
❌❌دائم حواستون باشه باید زیرو رو کرد . این دائم زیرو رو کردن خمیر و خشک نمیکنه ، فقط مواظب باشین زود سرخ میشن ، ولی بذارین خوب سرخ و برشته بشن و خوب بپزن
لینک تمام بورک ها و پوآچاها 👇
بیش از شصت آموزش
انواع بورک؛پیده،پوآچا و پیراشکی بین ا...
لینک دسته بندی شده تمام نان ها 👇
انواع نان های ایرانی،ترکی و بین الملل
غذا خیابانی پیراشکی گوشت مغزدار ژاپنی⬅️
japanese kurt buns
۱- آب ۱۰۵ گرم
۲- مایه خمیر فوری۳ گرم معادل ۱ قاشق مرباخوری تقریبا سرخالی
۳- شکر ۱ قاشق غذاخوری
۴- آرد ۲۲۵ گرم
۵- نمک ۴ گرم
۶- تخم مرغ همزده شده ۳۷ گرم
۷- کره ۱۵ گرم تقریبا به دمای محیط
۸- مجدد آرد ۱ قاشق به وزن ۱۰ گرم
۹- پیاز درشت ۲ عدد
۱۰- کمی روغن
۱۱- گوشت چرخ کرده حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
۱۲- مقداری آب
۱۳- رب ۱ قاشق غذاخوری
۱۴- گوجه پوست گرفته و پوره شده ۲ عدد
۱۵- فلفل قرمز پول بیبر ترکی ،فلفل سیاه ، پودر سیر ، زیره سبز ، سماق همگی نوک قاشق چایخوری
۱۶- پودر کاری کمی بیشتر از نوک قاشق چایخوری
۱۷- کمی نمک
۱۸- پودر سوخاری دانه دار ( آردی نباشد)
۱۹- روغن برای سرخ کردن
نوش جان 💕✨🤩👩🍳🙏
❌❌آموزش فولد کردن و تا زدن خمیر که هوای بیشتری داخل خمیر بیفته و پف پفی بشه 👇
خمیرجادویی همه کاره یخچالی
مواد لازم نان ژاپنی «کاره پَن» را یادداشت میکنم ، متشکرم از صبوری شما 🙏👩🍳💝🌹💐🎉🎊
❌❌برای سرخ کردن و مغز پخت شدن روغن را خیلی داغ نکنین
❌❌شش عدد پیراشکی سرخ کردنشان نیم ساعت زمان برد هراز گاهی لازمه کمی حرارت زیاد و کم بشه ، تابه از حرارت نیفته اما خیلی روغن هم داغ نشه
❌❌دائم حواستون باشه باید زیرو رو کرد . این دائم زیرو رو کردن خمیر و خشک نمیکنه ، فقط مواظب باشین زود سرخ میشن ، ولی بذارین خوب سرخ و برشته بشن و خوب بپزن
لینک تمام بورک ها و پوآچاها 👇
بیش از شصت آموزش
انواع بورک؛پیده،پوآچا و پیراشکی بین ا...
لینک دسته بندی شده تمام نان ها 👇
انواع نان های ایرانی،ترکی و بین الملل
غذا خیابانی پیراشکی گوشت مغزدار ژاپنی⬅️
japanese kurt buns
۱- آب ۱۰۵ گرم
۲- مایه خمیر فوری۳ گرم معادل ۱ قاشق مرباخوری تقریبا سرخالی
۳- شکر ۱ قاشق غذاخوری
۴- آرد ۲۲۵ گرم
۵- نمک ۴ گرم
۶- تخم مرغ همزده شده ۳۷ گرم
۷- کره ۱۵ گرم تقریبا به دمای محیط
۸- مجدد آرد ۱ قاشق به وزن ۱۰ گرم
۹- پیاز درشت ۲ عدد
۱۰- کمی روغن
۱۱- گوشت چرخ کرده حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
۱۲- مقداری آب
۱۳- رب ۱ قاشق غذاخوری
۱۴- گوجه پوست گرفته و پوره شده ۲ عدد
۱۵- فلفل قرمز پول بیبر ترکی ،فلفل سیاه ، پودر سیر ، زیره سبز ، سماق همگی نوک قاشق چایخوری
۱۶- پودر کاری کمی بیشتر از نوک قاشق چایخوری
۱۷- کمی نمک
۱۸- پودر سوخاری دانه دار ( آردی نباشد)
۱۹- روغن برای سرخ کردن
نوش جان 💕✨🤩👩🍳🙏
همه توضیحات ...