How to cook vegan Gilaki Dil Dokoneh & Kal-e-Kabab ⌘ آموزش آشپزی غذای محلی گیلانی دل دکونه و کل کباب

99,324 بازدید
بیشتر
SiaKooli
SiaKooli
آشپزی با طعم دلتنگی؛ قصه امروز ماست. فاطمه خانم، مادربزرگ مهربانی که غذای مورد علاقه نوه فرنگ رفته‌اش را می‌پزد.ترکیبی بهشتی از ...
آشپزی با طعم دلتنگی؛ قصه امروز ماست. فاطمه خانم، مادربزرگ مهربانی که غذای مورد علاقه نوه فرنگ رفته‌اش را می‌پزد.ترکیبی بهشتی از طعم‌ها که مرهم کوچکی برای دلتنگی بزرگشان شود.

مواد مورد نیاز دیل‌دکونه( برای 4 نفر)
بادمجان     هشت عدد متوسط
گوجه‌فرنگی     سه عدد کوچک
گردو        200 گرم
رب انار        2 قاشق غذاخوری
چوچاق        10 شاخه معادل 20 گرم
نمک        3 قاشق چایخوری
فلفل سیاه    1 قاشق چایخوری
زردچوبه    2قاشق چایخوری


مواد مورد نیاز کل‌کباب( برای3 نفر)

بادمجان     2 عدد بزرگ
سیر        5 حبه
دانه انار ترش    50 گرم
نمک        2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه    1 قاشق چایخوری
گلپر        1 قاشق چایخوری



Music: Mahan Farzad
Instagram: mahan.farzad

Narration: Mastoureh B Nasiri
Twitter: MastourehNasiri
Subtitle:Hemad Nazari
Instagram: hemad.nazari
Logo: Masih Javadi
Instagram: masihjavady


Please follow us on social media:
Instagram: siakoolicom
Twitter: siakoolicom

Website:
https://siakooli.com/

همه توضیحات ...