آموزش کیک شکلاتی آلمانی با بافتی نرم و سبک

rose.cake.academy
rose.cake.academy
218 بار بازدید - 12 ماه پیش - این کیک علاوه بر ظاهر
این کیک علاوه بر ظاهر جذاب و شکیلی که داره بافتش فوق‌العاده نرم و شبکه و با ترکیب خامه و موز و گردو فوق العاده میشه 🤌🏻😍

@rose.cake.academy
@rose.cake.academy

📝مواد لازم برای کیک شکلاتی:

۴ عدد تخم مرغ

۱ پیمانه شکر

۱/۲ پیمانه شیر

۱/۲ پیمانه روغن مایع یا ۱۰۰ گرم کره ذوب شده

۱ و ۱/۲ پیمانه آرد

۳ ق غ پودر کاکائو

۳ ق چ بکینگ پودر

کمی وانیل

📝مواد لازم برای وسط کیک:

۲ تا ۳ عدد موز

آبمیوه با آب کمپوت

۳۰۰ گرم خامه قنادی

مقداری گردو و شکلات خرد شده

🟣 تمام مواد همدمای محیط شده باشه.

🟣 دمای پخت کیک ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده برای توستر با خرد المنت بالا و پایین با همین دما

🟣 کیک رو بذارید تا کاملا خنک بشه و بعد خالی کنید.

🟣نکات فرم دادن خامه قنادی رو میتونید توی ویدیو ببینید

🟣 بجای خامه میتونید از کرم های مختلف یا کرمفیل و... استفاده کنید.

🟣 سه الی چهار ساعت توی یخچال استراحت بدین تا خوب خنک بشه و بعد برش بزنید.

🟣من مژده هستم و سعی می کنم تو ویدیو های کوتاه و مختصر بهترین دستور تهیه هایی رو که امتحان کردم باهاتون اشتراک بذارم 💜

#کیک_شکلاتی
#کیک_شکلاتی_مخصوص
#کیک_شکلاتی_آلمانی
#کیک_کافی_شاپی
12 ماه پیش در تاریخ 1402/04/14 منتشر شده است.
218 بـار بازدید شده
... بیشتر