شربت بار یا شهد زولبیا و بامیه
شربت بار یا شهد زولبیا و بامیه 😋 خیلی راحت هست و چندتا نکته ریز داره :
۱- اصلا آبلیمو رو جایگزین جوهر لیمو نکنید چون تو طعم شهد خیلی تاثیر داره و زمانی که از آبلیمو یا لیمو تازه داخل شربت استفاده میکنید مزه شهد به ترشی میزنه .
۲- قبل از اینکه شکر کاملا حل بشه داخل آب اصلا هم نزنید چون باعث شکرک زدن میشه و همیشه از قاشق چوبی استفاده کنید.
۳-گلوکز باعث براق شدن و به اصطلاح بازاری شدن زولبیا و بامیه میشه.
(اما اگر دوست نداشتین یا در دسترس نبود میتونید عسل رو جایگزین کنید)
شربت بار رو میتونید طولانی مدت در یخچال نگهداری کنید.
پیشاپیش ممنون بابت لایک و به اشتراک گذاشتن ویدئو انشاا... درست کنید و نوش جانتون کنید🙋🏻♀️🌹🙏🏻
۱- اصلا آبلیمو رو جایگزین جوهر لیمو نکنید چون تو طعم شهد خیلی تاثیر داره و زمانی که از آبلیمو یا لیمو تازه داخل شربت استفاده میکنید مزه شهد به ترشی میزنه .
۲- قبل از اینکه شکر کاملا حل بشه داخل آب اصلا هم نزنید چون باعث شکرک زدن میشه و همیشه از قاشق چوبی استفاده کنید.
۳-گلوکز باعث براق شدن و به اصطلاح بازاری شدن زولبیا و بامیه میشه.
(اما اگر دوست نداشتین یا در دسترس نبود میتونید عسل رو جایگزین کنید)
شربت بار رو میتونید طولانی مدت در یخچال نگهداری کنید.
پیشاپیش ممنون بابت لایک و به اشتراک گذاشتن ویدئو انشاا... درست کنید و نوش جانتون کنید🙋🏻♀️🌹🙏🏻
همه توضیحات ...