طرز تهیه آرد برنج در منزل

5,916 بازدید
بیشتر
Elhamfoodstories
Elhamfoodstories
برنج مرغوب ایرانی را شسته در حدی که کاملا آب آن شفاف شود و حدود ۴تا ۵ ساعت خیس میکنیم بعد از اینه کاملا نرم شود داخل سبد ریخته و ...
برنج مرغوب ایرانی را شسته در حدی که کاملا آب آن شفاف شود و حدود ۴تا ۵ ساعت خیس میکنیم بعد از اینه کاملا نرم شود داخل سبد ریخته و نیم ساعت زمان میدهیم تا آب اضافی آن بردو بعدا روی یک پارچه تمیز نخی ریخته و سه ساعت زمان میدهیم تا برنج خشک شود در حالی که مغز برنج مرغوب  مرطوب  باشد و در این موقع در هاون ریخته آسیاب میکنیم و از الک مویی رد کرده تا ذرات درشت آن جداشود و آرد برنج در این موقع هنوز مرطوب است آرد برنج را در یک سینی ریخته در فضای اتاق بدون در پوش قرار میدهیم حدود ۲ تا ۳ روز تا کاملا خشک شود هر ۴ تا ۵ سات یک بار آرد برنج را زیر و رو میکنیم تا کاملا خشک شود توجه داشته باشید اگر رطوبت داشته باشد و جمع شود  کپک میزند

همه توضیحات ...