تولید غذای بیشتر با نهاده ی کمتر
تولید غذای بیشتر با نهاده ی کمتر: سرمایه گذاری در فن آوری های پربازده و اقدامات لازم در راستای زنجیره ی غذایی
مواد غذایی حاصل از کشاورزی (غذا-کشاورزی) 30 درصد از انرژی موجود در جهان را مصرف میکنند – 70 درصد دیگر خارج از مزارع مصرف میشود. در منطقه مدیترانه، منطقهای با منابع خاکی و آبی محدود و جایی که کشاورزی نقشی اساسی در آن ایفا میکند، کارآیی و بهرهوری مجموع زنجیره ارزش غذا-کشاورزی وابستگی فزایندهای به موجود بودن و استفاده کارآمد از انرژی و منابع طبیعی دارد. تغییر مسیر به سمت سیستمهای غذایی که رهیافتی هوشمند در قبال منابع دارند مستلزم سیاستگذاری بهتر و نیز یک رویکرد جمعی با حضور فعالانه ذینفعان متعدد است.
Subscribe! http://www.youtube.com/subscription_c...
Follow #UNFAO on social media!
* Facebook - Facebook: UNFAO
* Google+ - https://plus.google.com/+UNFAO
* Instagram - Instagram: unfao
* LinkedIn - LinkedIn: fao
* Twitter - Twitter: faoknowledge
© FAO: http://www.fao.org
مواد غذایی حاصل از کشاورزی (غذا-کشاورزی) 30 درصد از انرژی موجود در جهان را مصرف میکنند – 70 درصد دیگر خارج از مزارع مصرف میشود. در منطقه مدیترانه، منطقهای با منابع خاکی و آبی محدود و جایی که کشاورزی نقشی اساسی در آن ایفا میکند، کارآیی و بهرهوری مجموع زنجیره ارزش غذا-کشاورزی وابستگی فزایندهای به موجود بودن و استفاده کارآمد از انرژی و منابع طبیعی دارد. تغییر مسیر به سمت سیستمهای غذایی که رهیافتی هوشمند در قبال منابع دارند مستلزم سیاستگذاری بهتر و نیز یک رویکرد جمعی با حضور فعالانه ذینفعان متعدد است.
Subscribe! http://www.youtube.com/subscription_c...
Follow #UNFAO on social media!
* Facebook - Facebook: UNFAO
* Google+ - https://plus.google.com/+UNFAO
* Instagram - Instagram: unfao
* LinkedIn - LinkedIn: fao
* Twitter - Twitter: faoknowledge
© FAO: http://www.fao.org
همه توضیحات ...