قیمه نذری امام حسینی برای سی نفر | فوت و فن قیمه با عطر بی نظیر | تمام فوت و فن قیمه نذری

Mina Rai
Mina Rai
👇 برای دیدن محتواهای بیشترو آموزش آشپزی آسان انواع غذاها , کیک و شیرینی, فست فود و ...  میتونید روی لینک زیر کلیک کنید 🌹 ...
👇 برای دیدن محتواهای بیشترو آموزش آشپزی آسان انواع غذاها , کیک و شیرینی, فست فود و ...  میتونید روی لینک زیر کلیک کنید 🌹
@minarai.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خیلی ها تون ازم در مورد قیمه نذری و مقدار موادش می‌پرسیدید گفتم بهتره درست کنم و با فوت فن هاش براتون بزارم که به همین نسبت مقدار رو کم و یا زیاد کنید 😊
.
مواد لازم
.
گوشت یک کیلو گوساله
۲۵۰ گرم استخوانی گوسفندی
لپه نیم کیلو
پیاز ۲/۵کیلو حدود ۱۲ عدد
ادویه زردچوبه فلفل چوب دارچین
پودر دارچین پودر هل و پودر گل سرخ
گوجه فرنگی نیم کیلو یا پنج عدد
لیمو عمانی ۱۲ عدد
رب گوجه ۷۵۰ گرم یا ده قاشق غذاخوری
زعفران و روغن و نمک به مقدار لازم
سیب زمینی ۲ کیلو
.
طرز تهیه
.
لپه را نصف روز خیس کنید نیم ساعت با مقداری آب بپزید
گوشت را خورد کنید پیاز را سرخ کنید وقتی کاراملی شد زردچوبه و فلفل را اضافه کرده حالا گوشت خورد شده را اضافه کنید تفت داده مقداری زعفران و چوب دارچین را اضافه کرده حالا لپه را اضافه کرده و تفت دهید گوجه ها را رنده کرده و اضافه کنید حالا آب اضافه کرده و بگذارید ۲ ساعتی مواد بپزد لیمو را با چنگال سوراخ کرده داخل آب داغ خیس کنید یک عدد پیاز را سرخ کرده سپس رب را به پیاز اضافه کنید بعد از آن زعفران و پودر دارچین و هل و گل سرخ را اضافه کرده همه مواد را به قیمه اضافه می‌کنیم حالا آب لیمو ها را خالی کرده و لیمو ها را هم اضافه می‌کنیم و همین طور نمک اضافه کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد و با چلو زعفرانی سرو کنید
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
.
تا حالا قیمه نذری درست کردی؟ تو چه ترفند دیگه ای برای خوشمزه تر شدنش بلدی؟! برام توی کامنت ها بنویس
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای دیدن آموزش های بیشتر کانال ما رو دنبال کنید همچنین میتوانید ما رو در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید
instagram.com/coco.sibzamini
https://t.me/cocosibzamini
http://cocosibzamini.ir

همه توضیحات ...