آموزش آلبالو پلو خوشرنگ بینظیر

Mehrdad Paz
Mehrdad Paz
سلام دوستان فصل فصله میوه های خوشمزه بهار و تابستونه  پس چی از این بهتر که باهاشون غذاهای اصیل ایرانی رو درست کنیم و ازشون ...
سلام دوستان فصل فصله میوه های خوشمزه بهار و تابستونه  پس چی از این بهتر که باهاشون غذاهای اصیل ایرانی رو درست کنیم و ازشون لذت ببریم
آلبالو پلو یه غذای اصیل و قدیمی ایرانه که خیلی برای ایرانی ها جذابه پس با من همراه باشید تا درستش کنیم
آموزش آلبالو پلو خوشرنگ بینطیر
مواد لازم :

آلبالو 1 کیلو
شکر 500 گرم
گرم600  برنج
فیله مرغ 1200 گرم
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری.
میخک زمینی 1 قاشق چایخوری.
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری.
ادویه پلویی 1 قاشق چایخوری.
زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری.
کره ، روغن  100 گرم
نمک ، فلفل سیاه برای طعم و مزه
پسته و بادام خرد شده 80 گرم
#مهرداد_پز#آلبالو_پلو#آشپزی#غذای_ایرانی#mehrdad_paz

همه توضیحات ...