آموزش پخت گراتن مرغ و قارچ

Ashpazi Time
Ashpazi Time
🔺️مواد لازمسیب زمینی 2 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصف عدد سینه مرغ قارچ 10 عدد آبلیمونمک فلفل ...
🔺️مواد لازم

سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
سینه مرغ
قارچ 10 عدد
آبلیمو
نمک
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
زرد چوبه نصف قاشق چای خوری
پاپریکا نصف قاشق چای خوری

پنیر پیتزا

🔺️مواد لازم برای سس

کره 50 گرم
شیر 1.5 لیوان
آرد 1.5 قاشق غذا خوری
نمک
فلفل سیاه
جوز هندی

🔺️طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی ها رو حلقه ای برش بزنید و بشورید حالا داخل روغن داغ سرخ کنید .
داخل همون تابه پیاز نگیتی خرد شده رو تفت بدید تا سبک بشه حالا زرد چوبه و پاپریکا رو اضافه کرده و یه تفت کوچیک بدید بعد سینه مرغ نگینیدخرد شده رو اضافه کرده و کمی تفت دهید بعد فلفل دلمه خرد شده تفت دهید حالا قارچ خرد شده رو اضافه کرده کمی آبلیمو بزنید تا قارچ سیاه نشه حالا نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و اجازه بدید آب مواد کشید بشه.
🔺️برای سس بشامل کره رو داخل ظرف ریخته تا آب بشه سپس آرد رو اضافه کرده هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه حالا شیر رو به آرومی و طی چند مرحله اضافه کرده مدام هم بزنید تا سس به قوام برسه و در آخر نمک ،فلفل سیاه و جوز هندی رو لضافه کرده و هم بزنید تامواد کاملا یک دست بشه.
حالا داخل ظرف مناسب فر ابتدا یک لایه سس بشامل ک بعد یک لایه سیب زمینی سرخ یا ابپز شده و بعد یک لایه مواد گوشتی و بعد دوباره یک لایه سیب زمینی و لایه بعد پنیر پیتزا دوباره یک لایه سس بشامل و لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید تادپنیر ذوب بشه چند دقیقه آخر گریل رو روشن کتید تا روی پنیر طلایی بشه.

🔺️میتونید به جای سیب زمیتی سرخ شده از سیب زمیتی آبپز استفاده کنید.

🔺️میتوتید مواد رو داخل تابه ریخته و روی شعله پخش با حرارت کم بپزید.

همه توضیحات ...