لذیذترین جوجه‌کباب غیر‌سنتی، تمرینی در هنر ترکیب ادویه و توازن طعم همراه نکات مهم بهداشت غذا

Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
این دستور جوجه کباب ابداعی مهیار، اسپایسی و هیجان انگیز با تِم بندری / جنوبی است که علاوه بر تقدیم تجربه یک طعم متفاوت، تمرین من ...
این دستور جوجه کباب ابداعی مهیار، اسپایسی و هیجان انگیز با تِم بندری / جنوبی است که علاوه بر تقدیم تجربه یک طعم متفاوت، تمرین مناسبی است در آموزش دانش و هنر استفاده از ادویه‌ها بصورت منطقی و هماهنگ، که در نهایت منجر به یک نتیجه متوازن و لذت‌بخش خواهد شد.
مهیار در این ویدیو تمام مراحل و جزییات لازم را با توضیحات دقیق به زبان ساده، جهت تضمین موفقیت شما تقدیم نموده است.
همچنین نکات مهمی در مورد بهداشت آشپزخانه عنوان شده که قطعا برای بسیاری از دوستان مفید خواهد بود.


مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر
سینه مرغ تازه بی‌ استخوان ۱ کیلو گرم
نمک نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه زبر ساییده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری صاف یا ۱ قاشق چای‌خوری سرپر
Coriander Seeds in English
زیره سیاه نصف قاشق چای‌خوری
پودر لیموعمانی (نوع تیره رنگ) تازه ساییده ۱ قاشق غذاخوری سرپر
لینک برای تهیه دوستان خارج از ایران
https://spicetrekkers.com/products/sp...
سس چیلی گارلیک ۱ قاشق غذاخوری سرپر (یا بیشتر بسته به ذائقه)
لینک به ویدیوی آموزش سس چیلی گارلیک:
سس تند سیر و فلفل به سبک ویتنامی، افز...
سیر تازه ۴ حبه
پاپریکای دودی ۱ قاشق چای‌خوری سرپر
لینک به عطاری https://hajmohamadjalali.com
آب دو عدد لیموترش شیرازی درشت یا یک عدد لایم
روغن کنجد یا زیتون ۱/۳ پیمانه
برای سس روی کباب:
ترکیب ۲ قاشق غذاخوری کره و همین مقدار روغن
سس چیلی گارلیک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه نوک قاشق چای‌خوری


لینک به ویدیوی آموزش روشن کردن سالم و آسان ذغال:
کم‌ضرر ترین و آسان ترین روش آماده کرد...


لینک به مقاله آلودگی باکتریال دستکش‌های یکبار مصرف:
https://www.food-safety.com/articles/...
لینک به مقاله تحقیقات تشدید انتشار آلودگی به دلیل استفاده از دستکش:
https://www.foodbeast.com/news/glove-...
لینک به مقالات مربوط به انتشار سموم شیمیایی در غذا توسط دستکش:
https://toxicfreefuture.org/press-roo...
https://www.nature.com/articles/s4137...
https://foodindustryexecutive.com/201...

همه توضیحات ...