شیرینی سنتی مازندران، آغوز کناک

330 بازدید
بیشتر
digi ruysa
digi ruysa
شیرینی آغوز کناک یا آغوز کنا یه شیرینی های سنتی و پرطرفدار استان مازندرانه. مهم ترین مواد اولیه این شیرینی هم گردوی آسیاب شده و ...
شیرینی آغوز کناک یا آغوز کنا یه شیرینی های سنتی و پرطرفدار استان مازندرانه. مهم ترین مواد اولیه این شیرینی هم گردوی آسیاب شده و آرد برنجه که عطر و طعم فوق العاده ای به این شیرینی داده.
مواد لازم:
آرد برنج مخصوص ۲ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ کامل ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱ و ۱/۴ پیمانه
گردوی آسیاب شده ۳/۴ پیمانه
ترکیب روغن جامد و کره ۱ و ۱/۲ پیمانه
آرد گندم ۱/۲ تا ۳/۴ پیمانه
آب ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
رازیانه ۱ قاشق ۱ غداخوری
زعفران دم کرده غلیظ به میزان دلخواه
_شاید تو مرحله اول خمیر بدست آمده شل باشه اما بعد از استراحت خمیر تو یخچال، رطوبت به خورد خمیر رفته و بافتش سفت تر میشه.
_مدت زمان استراحت خمیر 12 تا 16 ساعت بوده و بسته به فرصت برای تهیه شیرینی می‌­تونه متغییر باشه.
_خمیر باید بافت نرمی داشته باشد خیلی شل یا خیلی سفت نباشد.
_در صورت خشک بودن خمیر مقداری آب به بهش اضافه کنید و در صورتی که بافت خمیر خیلی شل بود می‌تونید به آن آرد گندم اضافه کنید.
_اندازه های خمیر باید حدود ۲۵ گرم باشه.
_خمیر رو تو فر 140 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا کاملا مغز پخت پخت و زیرش طلایی بشه.
_زمان بدید تا شیرینی ها کاملا خنک بشه و بعد از کاغذ روغن جدا کنید.

همه توضیحات ...