طرز تهیه ویسکی؛ چطور از عصاره مالت ویسکی درست کنیم؛ قسمت اول

FaraElm
FaraElm
در این ویدیو کلیپ به مراحل ساخت ویسکی خانگی از عصاره مالت جو میپردازیم که در نهایت با انجام یک آمیزگی محصول نهایی بسیار خوشخوراک ...
در این ویدیو کلیپ به مراحل ساخت ویسکی خانگی از عصاره مالت جو میپردازیم که در نهایت با انجام یک آمیزگی محصول نهایی بسیار خوشخوراک و خوش طعم بدست می آوریم
➖️➖️➖️
✅️مواد لازم برای ساخت حدودن دو لیترویسکی چهل درصد :
🔸️عصاره مالت جو سه کیلوگرم
🔸️نه لیتر آب سبک و خوشمزه
🔸️مخمر پنج گرم
🔸️آنزیم گلوکوآمیلاز دوازده گرم
🔸️چوب بلوط نیم سوز شده ده الی بیست گرم
🔸️پوست پرتقال به میزان لازم
🔸️نصف غلاف وانیل
➖️➖️➖️
🔴نکات مهم:
🔸️حتما میزان و دز مصرفی آنزیم گلوکوآمیلاز را نسبت به حجم مصرفی عصاره مالت سوال کنید
🔸️درجه حرارت تخمیر این محصول بین بیست و پنج الی سی درجه سانتیگراد میباشد
➖️➖️➖️
✅️برای تهیه تمامی لوازم و مواد اولیه تخمیر و تقطیر میتوانید به پیج اینستاگرامی گُلدن مراجعه کنید:
👈👈👈 goldenfermentation@ ➡️
Instagram: goldenfermentation
➖️➖️➖️
✅️قسمت های مختلف کلیپ:
مقدمه 00:00
مواد مورد نیاز برای ساخت ویسکی 00:58
توضیحی کوتاه درباره آنزیم گلوکوآمیلاز 01:16
مراحل آماده سازی برای ساخت ویسکی 03:04
نکته مهم درباره حجم مخزن تخمیر و استفاده از آنتی فوم 03:25
اضافه کردن عصاره مالت و آنزیم گلوکوآمیلاز به مخزن تخمیر04:30
نکته مهم درباره تنظیم اسیدیته حریره ویسکی 05:41
اضاف کردن مخمر به مخزن 06:25
روز اول تخمیر و انجام آبسنجی اولیه 07:45
پشت صحنه 09:58
➖️➖️➖️
✅️لینک کلیپ قسمت دوم ساخت ویسکی از عصاره مالت:
طرز تهیه ویسکی؛ چطور از عصاره مالت وی...
➖️➖️➖️
#ویسکی
#شراب
#عرق
#آبجو

همه توضیحات ...