هوا گرم شد و فصل فصلِ شربته ❤️ / طرز تهیه شربت زعفرانی و سکنجبین / آموزش آشپزی

Maman Banoo
Maman Banoo
هوا گرم شد و فصل فصلِ شربته ❤️ / طرز تهیه شربت زعفرانی و سکنجبین / آموزش آشپزیسلام دوستان ، امیدوارم حالتون عالی باشه 😍😍 . ...
هوا گرم شد و فصل فصلِ شربته ❤️ / طرز تهیه شربت زعفرانی و سکنجبین / آموزش آشپزی
سلام دوستان ، امیدوارم حالتون عالی باشه 😍😍 . دیگه هوا گرم شده و فصل تابستون هم که نزدیکه و همه دوست داریم توی این هوا از نوشیدنیهای خوشمزه و خنک بنوشیم مخصوصا که وقتی از بیرون برمیگردیم خونه فقط یه نوشیدنی خنک و گواراست که میتونه خستگی رو از تن همه‌مون در بیاره ، امروز به درخواست دوستان که ازم خواسته بودن شربت سنتی و قدیمی درست کنم ، من هم براتون طرز تهیه شربت زعفران و شربت سنکنجبین رو گذاشتم ، امیدوارم درست کنید و توی این همای گرم از نوشیدنش لذت ببرید ❤️❤️ .
دوستان خوبم لینک چند ویدئوی دیگه رو هم براتون میذارم 💗👇💗
.
.
.
شربت ریحان 👇👇👇

این شربت خوش رنگ و طعم عطش رو تو این ...

شریت و مربای آلبالو 👇👇👇

تا تموم نشده بخر درستشون کن / طرز تهی...

بابِل تی ، نوشیدنی تایوانی 👇👇👇

ترکیب کُره‌ای و تایوانی عالی میشه / ط...

دسر شعریه عربی 👇👇👇

با دو عطر و طعم مختلف درست کردم / دسر...

رول خرما آجیلی 👇👇👇

این رول شگفت زده‌تون میکنه / طرز تهیه...
.
.
.
طرز تهیه شربت سکنجبین :
اول آب و شکر را داخل قابلمه بریزید تا جوش بیاد بعد سرکه را اضافه کنید ، وقتی دو دقیقه باشعله کم جوشید نعناع را اضافه کرده درب قابلمه را بگذارید که عطر نعناع داخل شربت حفظ شود ، بعد از ده دقیقه که به غلظت رسید شعله را خاموش کرده نعناع را خارج کنید و شربت را صاف کنید . وقتی که خنک شد در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید یا اینکه شربت را بیست و چهار ساعت بعد صاف کنید که شربت خوب طعم نعناع بگیرد فقط دقت کنید با شعله کم شربت آماده شود که بعدا شربت شکرک نزند بعد با آب و یخ درست کنید میل کنید ، و یا با کاهو استفاده کنید که عالیه .
نوش جان .
مواد لازم برای تهیه سکنجبین :
شکر چهار لیوان
سرکه انگور نصف تا یک لیوان
آب دو لیوان
نعناع دویست گرم
.
.
.
طرز تهیه شربت زعفرانی :
اول شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و هم نزنید باشعله متوسط صبر کنید تا جوش بیاد بعد از پنج دقیقه گلاب و زعفران را اضافه کرده و با شعله کم بچذارید جوش بزند ، بیست دقیقه بعد شربت زعفرانی آماده است . از روی شعله کنار بکذارید تا خنک شود . اگر روی همان شعله داغ بمونه شربت ممکنه بعدا شکرک بزنه ، وقتی که خنک شد در یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید و کمی از شربت را در لیوان بریزید و روی آن را یک قاشق خاکشیر شسته شده و بعد آی یخ و در آخر هم یک قاشق تخم شربتی که از چهار ساعت قبل خیس کردید را اضافه کرده و مخلوط کنید . بعد تمام مواد میبینید که جدا میشه و تخم شربتی میاد روی آب .
برای مهمانی خیلی قشنگه نوش جان کنید .
مواد لازم برای شربت زعفرانی :
شکر چهار لیوان
آب دو لیوان
آب لیمو تازه درشت یک عدد
زعفران دم کرده غلیظ سه قاشق غذاخوری
.
آشپزی ایرانی
آموزش آشپزی
طرز تهیه شربت زعفرانی
طرز تهیه شربت سکنجبین
طرز تهیه سکنجبین
طرز تهیه شربت زعفران غلیظ
طرز تهیه شربت زعفران و گلاب
شربت زعفران و گلاب و آبلیمو
فیلم طرز تهیه شربت زعفران
طرز تهیه شربت زعفران و آبلیمو
شربت زعفران
طرز تهیه شربت زعفران
طرز تهیه شربت زعفران و سکنجبین با مامان بانو
شربت زعفران و گلاب
شربت زعفران و تخم شربتی
شربت زعفران و گلاب و آبلیمو
شربت سکنجبین
شربت سکنجبین با عرق نعناع
شربت سکنجبین و نعناع
طرز تهیه سکنجبین برای کاهو
طرز تهیه شربت سکنجبین با نعناع تازه
طرز تهیه سکنجبین با شکر
طرز تهیه شربت خانگی
Sekanjabin drink
Cold drinks
Iranian drinks
Persian drinks
Maman Banoo
Syrup
#شربت
#نوشیدنی
#نوشیدنی_خنک

همه توضیحات ...