کته گوجه لذیذ و دلربای مهیار، محبوب کودکان ۴ تا ۱۰۴ ساله به روش سالم و آسان

176,567 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
در این قسمت از برنامه ...
در این قسمت از برنامه #یامی_گسترونومی #مهیار یکی از ساده ترین و در عین حال لذیذترین دمپخت‌های ایرانی را به روشی سریع و سالم خدمت یاران عزیز تقدیم نموده.
این دمپخت خاطره‌انگیز برای پذیرایی از مهمانان سرزده و دوستان صمیمی یک خوراک ایده‌آل است. در این ویدیو همراه با نیمروی تهیه شده در روغن حیوانی سرو شد. در صورت تمایل، روش پخت انواع تخم‌مرغ را در پلی لیست «هنرستان تخم مرغ» در زیر، مشاهده فرمایید.

لینک به ویدیوی آموزش تهیه کته در قابلمه استیل:
کاملترین آموزش پخت برنج به روش کته در...
لینک به ویدیوی مهم آرسنیک در برنج، و توصیه‌های مراجع جهانی برای روشهای پخت برنج برای کاهش سم آرسنیک:
روش کاهش ریسک سرطان ناشی از مصرف برنج...
لینک به ویدیوی راهنمای جامع انتخاب ظروف پخت سالم:
راهنما و دلایل انتخاب ظروف پخت و پز ا...
لینک به فهرست پخش (پلی لیست) خوراکهای گیاهی و بدون گوشت:
خوراکهای بدون گوشت
لینک به فهرست پخش خوراکهای برنجی:
غذاهای برنجی
لینک به فهرست پخش خوراکها و خورش‌های ایرانی:
خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی
لینک به فهرست پخش هنرستان تخم‌ مرغ:
هنرستان تخم مرغ

*** لیست مواد اولیه و مقادیر:
- برنج: ۲ پیمانه (پیمانه استاندارد ۲۵۰ م.ل. = وزن تقریبی هر پیمانه برنج ۱۹۰ گرم)
- گوجه فرنگی رسیده تازه: ۳ الی ۴ پیمانه خورد شده، حدود نیم کیلو الی ۷۵۰ گرم
- پیاز سفید یا زرد: یک عدد متوسط - حدود ۱۵۰ گرم
- سیر تازه: ۲ حبه
- روغن: ۲ قاشق غ.خ.
- کره طبیعی تازه: ۲ الی ۳ قاشق غ.خ.
- زردچوبه: ۱/۲ الی ۱ قاشق چ.خ. (حجم هر قاشق چای خوری استاندارد اندازه‌گیری ۵ میلی لیتر است)
- پودر فلفل قرمز تند: ۱/۲ قاشق چ.خ.

******* لیست سوالات پرتکرار***********
س: چرا پوست گوجه را نگرفتید؟ حتما باید گرفته می‌شد!
ج: به دلایلی که در ویدیو به وضوح عرض شد. شما اگر دوست دارید، بگیرید. آیا شما برای سالاد هم پوست گوجه را می‌گیرید؟!؟
س: چرا رب نزدید؟ چند استاد گفته اند کته گوجه بدون رب اصلا قبول نیست!
ج: از استاد فقید نجف دریابندری استادی معتبرتر نداریم که ایشان نیز اینکار را توصیه نفرمودند. بنده هم دلایل این توصیه را در ویدیو عرض کردم.
س: اگر گوجه نداشتیم، از چه رب گوجه‌ای استفاده کنیم و به چه ترتیب؟
ج: برای این مقدار برنج از ۳ قاشق غ.خ. رب گوجه استفاده، و در پایان مرحله سرخ شدن سیرها اضافه کرده، و مراقب باشید حرارت خیلی ملایم باشد. در مورد رب گوجه و تقلبهای رایج و انواع سالمتر در این ویدیو راهنمایی‌های مفیدی شده:
رب گوجه فرنگی: نشانه ها و روش تشخیص ر...
س: پس ته دیگ چه شد؟ بلد نبودید درست کنید؟
چ: طرز تهیه انواع متنوع و عالی ته‌دیگ در قابلمه استیل در پلی لیست «خوراکهای برنجی» موجود است که قبلا به تفصیل تقدیم شده. در این ویدیو توضیح داده شد که برای تسریع در آماده شدن و کاهش مصرف روغن، هدف ما تهیه دم‌پخت بدون ته‌دیگ است.
س: چرا از روغن زیتون یا دمبه یا واسکازین یا روغن کرچک استفاده نمی‌کنید؟
ج: در مورد این سوالات در این ویدیو توضیحات مناسب تقدیم شده:
همه چیز درباره روغن زیتون: روشهای تست...
س: آیا میشود گوشت / فلفل دلمه / رب انار / مایونز / بادمجان / آویشن / پاپریکا /  .... بریزیم؟ بهتر نبود پیازداغ و  هل و زعفران و.... هم میریختید؟
ج: شما می‌توانید هر چیزی که در قابلمه جا بشود بریزید و نیاز به پرسیدن سوال از بنده نیست. من حسب تجربه و علاقه خود آنچه صلاح دانستم استفاده نمایم را استفاده کرده و اگر فکر می‌کردم چیزهای دیگری بهتر است افزوده شود حتما در ویدیو اینکار را انجام داده بودم!
س: آیا در قابلمه تفلون و گرانیت و روحی و سنگی و چدنی و .... می‌شود انجام داد؟
ج: غیر از استیل فقط پیرکس برای خورشها و سس‌های اسیدی مناسب و سالم است و گوجه فرنگی هم، اسیدی است. برای اطلاع بیشتر به راهنمایی‌های مفید این ویدیو توجه بفرمایید:
راهنما و دلایل انتخاب ظروف پخت و پز ا...

همه توضیحات ...