دور هم خیلی میچسبه / طرز تهیه دیزی به روش رستورانی و سنتی / آموزش آشپزی

Maman Banoo
Maman Banoo
دور هم خیلی میچسبه / طرز تهیه دیزی به روش رستورانی و سنتی/ آموزش آشپزیسلام دوستان عزیزم ، امیدوارم حالتون عالی باشه ❤️😍، دی ...
دور هم خیلی میچسبه / طرز تهیه دیزی به روش رستورانی و سنتی/ آموزش آشپزی
سلام دوستان عزیزم ، امیدوارم حالتون عالی باشه ❤️😍، دیزی از اون دسته غذاهای اصیل و سنتی ایرانیه که اعضای خانواده‌ رو دور هم جمع میکنه مخصوصا روزهای تعطیل . این غذای سنتی و خوشمزه تو دورهمی ها خیلی میچسبه که اینجا براتون طرز تهیه دیزی رو به روش رستورانی و خوشمزه براتون گذاشتم . ❤️❤️ امیدوارم درست کنید و از خوردنش کنار عزیزانتون لذت ببرید .
طرز تهیه آبگوشت دیزی به روش رستورانی :
نخود و لوبیا را از شب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید ، بعد گوشت و نخود و لوبیا را داخل دیزی بریزید و گوجه فرنگی ها و پیاز را چهار قسمت کنید و به دیزی اضافه کنید سپس سیر را درسته اضافه کنید ، لیمو عمانی ها و یک فلفل سبز تند رو هم شسته و اضافه کنید ، سپس آب را اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد و روی شعله قرار دهید ، وقتی که جوش آمد کف آن را بگیرید و شعله را کم کنید و مقداری نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز  و چوب دارچین را اضافه کنید و در دیزی را بگذارید . بعد از سه ساعت  که آبگوشت در حال آماده شدن است مقداری دمبه پخته شده را از داخل دیزی  در بیاورید و بکوبید و روی شعله بگذارید وقتی که داغ شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید وقتی که تفت خورد به آبگوشت اضافه کنید و سیب زمینی را هم اضافه کنید و نمک آبگوشت راهم اندازه کنید . بعد از یک ربع آبگوشت شما آماده است .
نوش جان .
مواد لازم آبگوشت برای پنج نفر :
گوشت چهارصد گرم
نخود و لوبیا یک و یک چهارم لیوان فرانسوی
گوجه فرنگی متوسط دو عدد
سیب زمینی متوسط دو عدد
سیر دو حبه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک عدد
لیمو عمانی دو عدد
فلفل سبز تند در صورت تمایل یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک سوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری
زرد چوبه یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
آب دولیتر
#آبگوشت
#دیزی
#غذای_سنتی

همه توضیحات ...