آموزش شیرینی نارگیلی :در دو رنگ بدون داغ زدن به سبک قنادی

21,367 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
شیرینی نارگیلی به سبک قنادی اونم  بدون داغ زدن به درخواست شما عزیزان با تمام نکات و قلق خاصش  پس سیوش کن که تو اولین ف ...
شیرینی نارگیلی به سبک قنادی اونم  بدون داغ زدن به درخواست شما عزیزان با تمام نکات و قلق خاصش  پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏


⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔

🍴موادلازم🍴

پودرشکر یا پودرقند:  ۱۶۰ گرم

سفیده تخم مرغ: ۷۰ گرم

روغن مایع داغ شده:  ۷۵ گرم

نارگیل چرب:  ۱۰۰ گرم

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

پودرکاکائو در صورت دلخواه



❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕


❌❌نکات مهم❌❌

⭕دو نوع نارگیل داریم نارگیل خشک و نارگیل چرب و برای این نارگیلی با این میزان حتما نارگیل چرب بایستی استفاده بشه⭕

⭕خواهشا🙏 مواد رو با ترازو اندازه بگیرید تا به مشکل برنخورید من اصلا با پیمانه کار نمیکنم چون تمام آموزشها  کاملا کارگاهیه و تو کارگاه تمام مواد با ترازو اندازه گیری میشه و پیمانه کاربردی نداره  ⭕

⭕⭕نوع نارگیلی شکلاتی کاملا ایده و تجربه خودمه و از جای آموزش ندیدم و با شما عزیزان به اشتراک گذاشتم و نوع زعفرونی هم میتونید درست کنید فقط زعفرون آب نداشته باشه ⭕⭕

⭕ حتما یه دونه تست کنید ببینید نتیجه دلخواه رو میده بهتون یا نه و بعد همه رو پایپ کنید و بندازید تو فر .اگر تست کردید و دیدی نارگیلیتون ترک کمی داشت با نداشت یعنی شیرینیش کمه یه کوچولو پودرقند بهش اضافه کنید واگر موردی تست کردید دیدید که خمیرتون تو فر به همون شکل موند نشون میده که خمیر شیرینی سفته با سفیده تخم مرغ مجازش کنید و اگر موردی تست کردید دیدید که شیرینی زیادی پهن میشع نشون میده که خمیر شیرینی شل هستش با خیلی کم آرد برنج مجازش کنید  ⭕

⭕اصل نارگیلی بدون آرد هستش و فقط برای محاز کردنش از آرد استفاده میشه و یه فرد حرفه ای و ماهر از هیچ نوع آردی تو این شیرینی استفاده نمیکنه ⭕

⭕شیرینی نارگیلی درجه یک👌 بافت آدامسی شکل داره نه اینکه ترد و خشک باشه  تو فیلم کاملا نشون دادم که بافتش کاملا  پخته و به چه شکلی هستش حتی بافت بیرونش کمی نرم هستش و ماندگاری این شیرینی در این سبک خیلی بالاست و ترک شیرینی عامل شیرین بودنشه لطفا روی شیرینی پودرقند الک نکنید 🚫چون هیچ ربطی به ترک شیرینی نداره وگرنه شیرینی لطیفه رو که روی پودرقند برمیگردوندیم پر از ترک بود و برای نگهداری شیرینی در ظرف در بسته و یا بعد از بسته بندی حتما با سلفون کشیده شده نگهداری کنید اگر درستش کردی  خوشحال میشم نظرتم کامنت کنی⭕

⭕بعد از آماده شدن خمیر خنک که شد میتونید پایپ کنید نیاز به استراحت نداره⭕

❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم . که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...