آموزش شربت بار (شهد زولبیا و بامیه و باقلوا) باتمام نکات شکرک نزدن آن/Syrup bar without adding sugar

153 بازدید
بیشتر
آشپزی با سعیده بانو
آشپزی با سعیده بانو
اگه شربت بار درست میکنی شکرک میزنه این ویدیو رو حتما ببین. چون یک سال ماندگاری داره بدون شکرک. ...
اگه شربت بار درست میکنی شکرک میزنه این ویدیو رو حتما ببین. چون یک سال ماندگاری داره بدون شکرک.
https://www.seevid.ir/api/yid/ashpazi.saeedeh7...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام دوستان گلم سعیده بانو هستم وبا آموزش یه شربت بار عالی و با کیفیت در خدمت شمام.
✅مواد لازم:
دو لیوان شکر
یک لیوان آب
نصف لیوان گلاب
نوک قاشق چ خ جوهرلیمو
زعفران دم کرده غلیظ
یک قاشق غذاخوری گلوکز
✅طرز تهیه:
طرز تهیه و تمام مراحل آماده سازی این شربت بار داخل ویدیو توضیح داده شده پس لطفا تا انتهای ویدیو باهام همراه باشید.
اگه سوالی هم داشتید برام کامنت بزارید جواب میدم 👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ممنون میشم با لایک و کامنت و سابسکرایب از چنلم حمایت کنید تا انگیزه ای بشه بتونم ویدیو های بیشتری براتون بذارم.
پس اگه هنوز سابسکرایب نکردی اینجا رو بزن 👇
https://www.seevid.ir/api/yid/ashpazi.saeedeh7...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Thank you for supporting my channel by liking, commenting and subscribing so that I can post more videos.
پیج اینستاگرام من 👇
https://www.instagram.com/saeedeh.ban...
کانال آپارات من 👇
https://www.aparat.com/ashpazi.asan74
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#شربت_بار #شهد_زولبیا #آموزش_شربت_بار #شربت_بار_خانگی #ماه_رمضان #بامیه #باقلوا #باقلوا_استانبول #زولبیا_خانگی #آموزش_آشپزی #آشپزی
#bar syrup
#Zulbia and okra nectar
#cooking
#food
#ashpazi

همه توضیحات ...