باقلوا استانبولی با خمیر یوفکا آماده با تمامی نکات مهم برای درست کردن یک باقلوای حرفه ای

Parvaneh Cooking
Parvaneh Cooking
قبلا هم تویکانال باقلوای استانبولی رولی رو درست کرده بودیم و امروز میخواهیم باقلوای استانبولی برشی که بسیار سنتی و رایج تر هست ر ...
قبلا هم تویکانال باقلوای استانبولی رولی رو درست کرده بودیم و امروز میخواهیم باقلوای استانبولی برشی که بسیار سنتی و رایج تر هست رو درست کنیم.
اگر بخواهیم یک توضیح کلی در مورد باقلوای استانبولی بدیم باید بگیم که این شیرینی تشکیل شده از خمیر یوفکا، پودر مغز گردو یا پسته، فندق، بادام و یا هر نوع مغز دیگه ای که در دسترس یا مورد علاقه باشه، کره و شربت مخصوص باقلوا. که شما میتونید از خمیر یوفکا آماده یا خمیری که خودتون توی خونه درست میکنید برای باقلوا استفاده کنید. امروز ما میخواهیم یک باقلوای حرفه ای درست کنیم که 40 لایه خمیر داره و برای درست کردنش از خمیر یوفکا آماده استفاده میکنیم. توی ویدیو مقدار مواد اولیه رو برای یک ظرف حدود 25 در 38 سانتیمتر گفتیم اما با توجه به اینکه معمولا بسته های خمیر یوفکا 800 گرمی هستند، اینجا مواد رو بر این اساس میگیم که به ما یک سینی باقلوا با اندازه تقریبی 40 در 45 سانتیمتر میده.
- یک بسته 800 گرمی خمیر یوفکا آماده  که مناسب درست کردن باقلوا باشد
- چهارصد گرم پودر مغز گردو (میتوانید به جای گردو از پسته، فندق، بادام ، نارگیل و ... استفاده کنید)
- دویست و پنجاه گرم کره
- شصت و پنج میلی لیتر روغن مایع

برای شربت نیاز داریم به:
- هشتصد گرم شکر
- هشتصد میلی لیتر آب
- یک تکه لیمو به همراه آب این تکه لیمو

برای پخت این باقلوا هم فر را روی 160 درجه سانتیگراد و با روشن کردن شعله بالا و پایین گرم میکنیم  و باقلوا را بین 40 تا 60 دقیقه در طبقه پایین فر میپزیم.
تمام نکات مربوط به درست کردن اصولی باقلوا و پخت حرفه ای اون رو میتونید توی این ویدیو ببینید. حالا اگر میخواهید که همه نکات مربوط به پخت باقلوا رو هم بدونید تا یک باقلوای حرفه ای درست کنید، این ویدیو رو تا انتها ببینید
همینطور اگر از طرفدارهای این شیرینی خوشمزه هستید میتونید  طرز تهیه باقلوا رولی استانبولی رو که خیلی سریع و راحت درست میشه و نیاز به حوصله و دقت زیادی هم نداره از طریق لینک زیر ببینید:
باقلوای رولی با خمیر یوفکا : باقلوای ...


instagram:
https://instagram.com/shirpourparvane...

همه توضیحات ...