تمام رمز و راز کباب کوبیده حرفه ای برای افراد مبتدی در خانه (با جوش و بدون جوش شیرین)

MrFoodx
MrFoodx
کباب کوبیده.اول از همه بگم که واقعا این ویدیو چه از نظر هزینه و‌زمان بسیار وقتگیر بود ولی طبق قولی که داده بودم کامل و ب ...
کباب کوبیده
.
اول از همه بگم که واقعا این ویدیو چه از نظر هزینه و‌زمان بسیار وقتگیر بود ولی طبق قولی که داده بودم کامل و با تمام نکات آماده کردم ،اگر دوست داشتین با دوستانتون هم به اشتراک‌بزارین و از پیج خودتون حمایت کنید 🙏🌹

مواد لازم :
گوشت قلوهگاه گوسفندی ۶۰۰ گرم
گوشت سر دست گوساله ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم
تفاله پیاز ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
نمک ۱۲ تا ۱۵ گرم  یا ( ۱ ق.غ سر خالی برای هر‌کیلو گوشت)
فلفل قرمز ۱ ق.چ
جوش شیرین برای ۱ کیلو گوشت ( یک دوم ق.چ + آب پیاز ۲ ق،غ)

.
نکات مهم:
1️⃣سیخ کباب : سیخ نباید چرب و گرم باشه .
2️⃣گوشت در تمام مراحل باید سرد باشه
3️⃣بهتره محفظه چرخ گوشت و تیغه و پنجره قبل از چرخ شدن در فریزر قرار بگیره تا کاملا سرد بشه .
4️⃣جوش شیرین : با تغییرات فیزیکی بر روی بافت گوشت به عنوان نرم کننده عمل میکنه ، سطح ph گوشت را در بالاترین سطح میبرد و اتصال بیش از حد پروتئین ها را دسوار میکند که‌باعث نرم شدن و حفظ اب میان بافتی گوست میشود و کباب آبدارتری خواهید داشت .
5️⃣ریختن جوش شیرین ضروری نیست ولی اگر زمان استراحت لازم‌را ندارید حتما بزنید .
6️⃣اگر چربی کباب کم بود تفاله پیاز بیشتری بزنید.
7️⃣حرارت آتش باید در طول پخت بالا باشد و همزمتن باد بزنید
8️⃣نمک : باعث لطافت و چسبندگی گوشت میشود.
حتما بعد از آماده شدن مایع کباب  مینیمم ۱ ساعت در یخچال قرار بدین.
9️⃣کناردستتون آب گرم باشه و فقط ۴ انگشت داخل آب قرار بگیره و آب اضافی را بگیرین
.
.
#کباب_کوبیده #کباب #آشپزی_ایرانی #کباب_کوبیده_رستورانی #mrfoodx #mrfoodx_کباب_کوبیده

همه توضیحات ...