Tavuk dunyası پخت سینه مرغ به روش رستوران ترکیه ایی

48,452 بازدید
بیشتر
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
سلام دوستان پخت سینه مرغ به روش رستوران ترکیه ای  یک عدد سیر درشت و یک پیاز تقریبا کوچک باید با هم کاملا ریز خر ...
سلام دوستان
پخت سینه مرغ به روش رستوران ترکیه ای  

یک عدد سیر درشت و یک پیاز تقریبا کوچک باید با هم کاملا ریز خرد کنید  و یک مقدار روغن مایع، روغن زیتون ،حتما باید خرد بشود و نباید سیر و پیاز شما رنده بشود برای این مرینیت و یک قاشق سرکه استفاده کنید ادویه جات پودر فلفل شیرین و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن و نمک دریا به میزان لازم و اینها را کامل با هم مخلوط کنید و این مرینیت خیلی خیلی مهم هست علاوه بر خوش طعم کردن باعث میشود که از خشک شدن مرغ در هنگام سرخ شدن جلوگیری کند حداقل 2ساعت باید داخل یخچال بگذارید برای استراحت برای ماکارانی هم یک سس را  آماده میکنید پودرکاری داخل آن استفاده می شود بهتر است از فلفل پاپریکا استفاده کنید و شوید یک  آب طعم دار درست کنید و داخل آن از نودلیت استفاده کنید روغن داخل آب بریزید وادویه های مورد نظر عبارت اند از فلفل سیاه، فلفل قرمز، نعنا ،نمک و پودر سیر و زردچوبه که آن آن را خوش رنگ کند  و عصاره که داخل نودلیت ها می باشد و یا عصاره مرغ و گوشت برای کسانی که میخواهند  ماکارانی معمولی کلاسیک و درست کنند و اجازه بدهید که به جوش بیاید بعد از جوش آمدن بگذارید حدود 10دقیقه مجدد جوش بخورد که خیلی خیلی خوب جا بیفتد و آب شما طعم دار بشود و ماکارانی شما را خوشمزه کند 3 تا نودلیت  استفاده کنید  برای2نفر و واقعا ارزش آن را  دارد با این روش خیلی خوشمزه میشود .
فلفل های پاپریکا را با شعله بالا تفت بدهید که آب نیندازد بعد هم شوید ها را  به آن اضافه کنید وآن ها را با هم تفت بدهید و مقداری پودر کاری یا اگر بخواهید منوی آویشن را داشته باشید. برای منوی آویشن نیاز دارید که فقط از آویشن استفاده کنید و پودر کاری دیگر نیاز نیست استفاده کنید کمی از پودر کاری خود را داخل روغن تفت بدهید خامه استفاده کنید خامه صبحانه و خامه غذا در ترکیه متفاوت است از سیجاک  خامه یعنی خامه ی گرم استفاده کنید و این سس ماکارانی خود را حاضر کنید بعد از حدودا 12 دقیقه نودل های شما حاضر میشود  و کاملا میپزد و آماده می باشد که با سس خامه ای  که درست کردید مخلوط بشود این سس خامه با فلفل پاپریکا و شوید می باشد که واقعا خوشمزه می باشد و ماکارانی را منحصربه فرد میکند کمی از آب ماکارانی کنار
داشته اید بریزید تا خشک نشود و بگذارید کنار و زیر آن را  خاموش کنید و اجازه بدهید که آن سس خامه داخل آن حسابی به خورد آن  برود و حتما درب آن را اصلا نباید ببندید که خمیر نشود.
برای سس روغن زیتونی که می خواهید برای سالاد کاهو داشته باشید و ادویه جات و سرکه و اگر دوست داشتید کمی  مایونز هم می تونیداستفاده کنید شوید و جعفری خود را کاملا ریز خرد کنید و به روغن زیتون اضافه کنید کمی سرکه و آبلیمو استفاده کنیدکه ترکیب 2 تای آن ها باهم خیلی خوب میشود پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز ونعنا و اگر که در دسترس شما بود پونه و نمک اضافه کنید این سس که حاضر شد با کاهوی خود کاملا مخلوط بکنید ولی به  یکباره نباید این مرغ های خود را داخل روغن بریزید و باید دونه دونه و کمی  زمان بگذارید و سینه مرغ ها را به صورت مجزا و دونه دونه داخل روغن که شعله آن  هم تقریبا  به سمت بالا می باشد تا از روغن شما از حرارت نیفتد.
شروع به چیدن بکنید بعد از حدودا 7 دقیقه نهایتا 10 دقیقه  یک روی مرغ ها که کامل سرخ شد برگردانید  طرف دوم اصلا نباید دائم در حال زیر و رو کردن یا به هم زدن باشید که باعث میشود  سینه مرغ شما  متاسفانه خشک بشود حتما به این روش بعد از اینکه یک طرف را سرخ کردید مجددا طرف دوم را سرخ کنید و همین اصلا نیاز به پختن و سرخ کردن زیاد ندارد و نهایتا بعد از 12 ویا 15 دقیقه مرغ شما سرخ شده و آماده می باشد .
این سینه مرغ هایی که پخته و آماده و سرخ شده است را جدا کنید پودر کاری که حاضر کرده بودید را اضافه کنید با یک قاشق آرد داخل روغن تفت بدهید و اجازه بدهید که خامی آن گرفته بشود و و بعد خامه غذا خامه را اضافه کنید و بگذارید که مقداری قل بخورد و بعد هم سینه مرغ هایی که پخته بود را برای 30 ثانیه داخل این سس خامه تفت بدهید بیشتر نشود که باعث نشود که سینه مرغ های شما خشک نشود
نوش جان


ممنونم وقت گذاشتين و اين ويدئو تماشا كردين🙋🏻‍♀️🙏🏻🌹

اگر سرعت ويدئو براتون بالاست از سمت راست صفحه روي سه نقطه بزنين و ميتونين سرعت رو تنظيم كنين.

ويدئوهاي متنوع تركي جديد با توضيحات مختصرتر ولي كاملو سريع ارائه شدند.

لينك دسته بندي شده صبحانه هاي تركي :
صبحانه های بین الملل

لينك دسته بندي شده نان هاي تركي :

انواع نان های ایرانی،ترکی و بین الملل

لينك دسته بندي شده بورك هاي تركي:

انواع بورک؛پیده،پوآچا و پیراشکی بین ا...

لينك دسته بندي شده مرغ و پلو مرغ هاي متنوع به روش رستوران و هتل هاي تركيه:
مرغ به روش های مختلف ترکی و بین الملل

همه توضیحات ...