شام شبِ عید، سنت چندین ساله ایرانی، سبزی‌پلو با ماهی به همراه نواب ابراهیمی - sabzipolo ba mahi

45,679 بازدید
بیشتر
Navab Ebrahimi
Navab Ebrahimi
...
#رنگوببین #نواب_ابراهیمی
اول باید ماهی رو مزه‌دار کنیم:
برای این کار اول ماهی رو بُرش بدید، و با موارد زیر اون رو مزه دار کنید:
برای حدود ۲ کیلو ماهی:
۲ عدد پیاز
۵ حبه سیر
یک عدد فلفل‌دلمه
اینهارو بُرش بدید به ماهی اضافه کنید و به اون:
۲ قاشق چای‌خوری تخم‌گشنیز
فلفل‌سیاه
نمک
روغن زیتون آب نارنج (یا لیمو تازه)
بزنید و امازه بدید تا حدود ۱/۵ ساعت استراحت کنه.
بعد اونهارو توی ماهیتابه یا روی گریل مثل من سرخ کنید.
برای درست کردن سبزی‌پلو به روش کته، اول برنج رو با آب سرد بشورید، و به همراه آب، نمک و روغن اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه.
دقت کنید که مقدار آب باید نصف مقدار آب برای درست کردن کته ساده باشه، چون رطوبت سبزی هم به دم کشیدن برنج کمک میکنه.
این سبزی‌هارو هم بُرش بدید و به برنج اضافه کنید:
شوید
گشنیز
جعفری
نعنا
پیازچه
تره
بعد از اینکه آب برنج رفت، سبزی‌های بُرش خورده رو توی برنج بریزید، به آرومی مخلوط کنید تا یکدست بشه، کره روی برنج بزارید و با حرارت کم و در بسته اجازه بدید تا دم بکشه.
نوش جونتون
سال خوبی رو براتون آرزو میکنم.

همه توضیحات ...