زرشک پلو با مرغ و سس پیاز - Zereshkpolo ba morgh - زرشک پلو با مرغ رستورانی

205,902 بازدید
بیشتر
Navab Ebrahimi
Navab Ebrahimi
حرارت متوسط رو به زیاد (زمان پخت: ۸۰ تا ۹۰ دقیقه)روغن(زیتون یا هر چیز دیگه): ۵ قاشق فذاخوریپیاز: ۲ عددمرغ: ۴ تکه ...
حرارت متوسط رو به زیاد (زمان پخت: ۸۰ تا ۹۰ دقیقه)
روغن(زیتون یا هر چیز دیگه): ۵ قاشق فذاخوری
پیاز: ۲ عدد
مرغ: ۴ تکه
فلفل دلمه
.
سس معجزه:
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
نصف لیوان آب (کم کم اضافه شود)
فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
زعفرون: یک سر قاشق چای‌خوری

اضافه کنید به مرغ، (یک لیوان آب بریزی کف اون ماهیتابه و موقع پخت توی دو مرحله بریزید روی مرغ)
.
برنج:
اول حرارت زیاد
برنج (با آب سرد بشورید):
روغن
آب: ۱/۵ پیمانه برای هر پیمانه برنج
نمک
آب که تبخیر شد حرارت کم و در بسته (۳۰ دقیقه زمان بدید)
.
زرشک: (فقط یک دقیقه حرارت کم)
کره: (یا روغن): ۳۰ گرم
زرشک: حدود ۶-۷ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: یک سرانگشت
زعفرون: یک سر قاشق چای‌خوری
.
نوش جونتون

همه توضیحات ...