پیراشکی کرم دار بازاری - طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه

farzane panahi
farzane panahi
پیراشکی کرم دار بازاری - طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه ...
پیراشکی کرم دار بازاری - طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه
00:00 شروع طرز تهیه پیراشکی
05:00 طرز تهیه پیراشکی خانگی
10:00 طرز تهیه پیراشکی خانگی کرمدار
15:00 طرز تهیه پیراشکی کرم دار
20:00 پیراشکی کرم دار
23:00 پیراشکی
23:30 پایان آموزش آشپزی
سلام امروز اومدم با یه پیراشکی کرم دار بازاری خوشمزه  طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه بسیار آسونه طرز تهيه پيراشكي كرم دار به روش فرزانه پناهی تهیه پیراشکی کرم دار در خانه طرز تهیه پیراشکی کرم دار در این فیلم با طرز تهیه پیراشکی کرم دار در فر رو یاد میگیریم طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیر مایه آسونه پیراشکی کرم دار به به ! یه پیراشکی کرمدار خانگی خوشمزه ؟
آموزش کرم پیراشکی و آموزش پیراشکی با من
آموزش پیراشکی خانگی راحت
پیراشکی خانگی و خوشمزه با طرز تهیه پیراشکی خانگی
طرز تهیه پیراشکی و خمیر پیراشکی آسون

روی لینک زیر کلیک کنید و کانال من رو سابسکرایب کنید 😊👇
https://www.youtube.com/farzanepanahi...

👇☺️ چای آلبالو با ۱ نکته اساسی
چای آلبالو - چای آلبالو ترش و خوشمزه ...

👇😍 آموزش آسان سیر ترشی فوری
آموزش آسان سیر ترشی فوری - تو یه هفته...

آدرس سایر شبکه های اجتماعی من :

👇🌸 پیج اینستاگرام فرزانه پناهی 👇🌸
https://instagram.com/farzane.pannahi...

👇🌸 کانال آپارات فرزانه پناهی 👇🌸
https://www.aparat.com/farzane.panahi

آشپزی
آموزش آشپزی
آشپزی اسان
آشپزی خوشمزه
آشپزی شمالی
غذای ایرانی
غذای ساده
#آشپزی
#آموزش_آشپزی
#آشپزی_ایرانی
#آشپزی_آسان
#غذا
💝🥰💝سلام به روی ماهتون
امیدوارم حال دلتون خوب خوب باشه تواین سال جدید آرزوی  بهترینا را دارم براتون
بریم با هم یک پیراشکی خوشمزه درست کنیم 🥰حتما حتما کپشن را مطالعه کنید چون نکات بسیار مهمی نوشته شده برای شما واز کارای قشنگتون که درست میکنید برام بفرستید خوشحال میشم
💝🥰💝پیراشکی کرم دار💝🥰💝
🔴مواد لازم🔴
آرد ۴ تا ۵  پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
پودر خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
آب ولرم ۲ پیمانه
روغن مایع به اندازه کافی برای سرخ کردن
🔴🔴کرم پاتی سیر - گاناش یا کرم های دیگر برای مابین پیراشکی
۱ پیمانه و۱/۲ پیمانه شیر- شکر ۱/۲ ولی کمتر هم میشه ریخت- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
🔴طرز تهیه:🔴
ابتدا خمیر مایه را آماده کرده در ظرفی شکر وآب معمولی شیر را که ملایم باشد  نکته(🌻اصلا از آب جوشیده داغ استفاده نکنید )🌻ریخته وکمی حل میکنیم وبعد خمیر مایه را می ریزیم وکمی هم میزنیم ودر رویش میگذاریم ویک پارچه ودر محیط آشپزخانه میگذاریم عمل بیاید رویش باید حباب وکف مانندشود آماده است نمیگذاریم سر برود  چون بقیه عمل آوری توی خمیر باید باشد بعد در ظرف بزرگتر باقیمانده آب و روغن مایع ونمک وشکر را میریزیم وکمی هم میزنیم. وبعد خمیر مایه عمل آمده راکه کمی حباب زد وکف کرد کافی است یعنی خمیر مایه سالم است ومیزاریم بقیه در خود خمیر عمل بیاد بهتره وکمی هم زده وبعد آرد را که الک کرده بودیم در چند مرحله میریزیم وبا قاشق بزرگ هم میزنیم وقتی دیگر نتونستیم با قاشق هم بزنیم روی تخته کمی آرد میریزیم وخمیر را از کاسه در آورده وروی تخته میزاریم  ممکنه ۵ پیمانه آردهمه استفاده نشه شروع میکنیم به ورز دادن  وحتما کمی که ورز دادیم یکبار دست را می شوریم که خمیری که به دست چسبیده وارد خمیر نشه این کار را در مورد همه خمیرها انجام بدیدحدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز میدهیم واگر کمی خمیر چسبندگی داشت  کمی آردمیپاشیم ولی زیاد آرد نمیریزیم چون خمیر ما سنگین میشه کمی چسبندگی را تحمل کنیم  که با ورز دادن درست میشه یا صدبار خمیر را روی تخته می کوبیم ورز دادن درست خیلی مهم است بعد از آن خمیر را در ظرف بزرگی کذاشته  بهتر پلاستیکی ظرف باشه یا شیشه ای  استیل نباشه
کمی ته ظرف را آرد پاشیده وخمیر را داخلش وکمی هم روی خمیر را چرب کرده ورویش سلفون کشیده وپارچه انداخته ودر محیط آشپز خانه  دور از هوای خنک۱ ساعت میزاریم تا عمل بیاد  بعد از یک ساعت حجم خمیر زیاد میشه وروی تخته کار کمی آرد پاشیده وخمیر را منتقل میکنیم روی تخته کار  وگاز خمیر را حدود دوثانیه با دست میگیریم وخمیر را پهن کرده با وردنه وقالب را به آرد زده بعدخمیر را قالب پیراشکی میزنیم  ودر ظرفی بزرگ کمی آرد پاشیده خمیر قالب زده را روی آن میچینیم وبعد رویش پارچه انداخته  و۲۰دقیقه دیگه استراحت میدیم وروغن را هم دراین مدت گرم کرده ویک تکه کوچک خمیر میاندازیم ببینیم روغن داغ شده بعد خمیر را بعداز ۲۰ دقیقه  استراحت داخل روغن داغ میگذاریم ومرتب روی پیراشکی روغن داغ میریزیم تا دوطرف سرخ شودو طلایی شود زیادتر در روغن نمیگذاریم چون پیراشکی رنگش تیره میشودوکاملا تکان میدهیم تا روغن آن خارج شود بعدروی دستمال روغن گیر میزاریم همه را به همین ترتیب سرخ میکنیم بسیار پیراشکی خوشمزه است وهربار میتوانید در ماکروفر یا فر یا توستر فقط گرم کنید یا داخل قابلمه که حرارت کم باشد
🔴کرم پاتی سیر برای مابین پیراشکی🔴
شیر سردونشاسته ذرت را  با هم مخلوط کرده تا کاملا در شیر حل شود بعد شکر را اضافه کرده اگر شیرین تر دوست دارید بیشتر شکر بریزید روی حرارت بزارید ومرتب هم بزنید تا غلیظ بشه تا بوی خامی نشاسته کرفته بشه  غافل نشید وگرنه گلوله میشه آخر هم وانیل کمی بریزید یا از رنده پوست پرتقال مثل من استفاده کنید بسیار خوشمزه میشه فقط قسمت سفید پرتقال اصلا نباید رنده بشه وگرنه کرم تلخ میشه💝💝💝💝💝 این ساده ترین کرم است🥰🥰
🥰یا کمی شکلات را خرد کرده داخل کاسه میریزیم روی کتری بن ماری کرده وقتی شکلات حل شد یک قاشق روغن مایع داخلش بریزید تا روان بشه
💝پیراشکی را یا با شکلات آب شده یا داخل شکر غلتانده یا کرم ما بین پیراشکی می مالیم به هر مدل دوست دارید میتونید درست کنید اگر به این خمیر شکر نزنید وکمی نمک بیشتر بزنید و داخل خمیر سوسیس بزاریدوببندید بعد

همه توضیحات ...