آموزش بیسکویت زنجبیلی، پوک و خوش عطر
🌸تقدیم به شما با عشق و عطر زنجبیل🌸
.
لطفاً کپشن رو تا انتها بخونید همه نکات گفته شده.
بیسکویت زنجبیلی
مواد لازم:
آرد قنادی یا شیرینی پزی ۳۴۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۸۰-۱۰۰ گرم
نمک ۱ پینچ (نوک قاشق چایخوری)
روغن مایع ۵۰ گرم
پودر هل ۱ ق چ
پودر زنجبیل ۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
جوز هندی اختیاری
شیرخشک قنادی ۱ ق غ یا ۱۲ گرم
ماست ۱ ق غ یا ۲۴ گرم
کنجد اختیاری
.
مواد لازم رومال:
تخم مرغ کامل ۱ عدد
شیر ۱ ق چ
شکر ۱ ق چ
.
دمای پخت فر برقی: ۱۷۵-۱۸۰ درجه سانتیگراد
دمای پخت فر گازی: ۱۸۰-۱۹۰ درجه
زمان پخت: ۱۵-۱۸ دقیقه
.
قطر کاتر من: ۸.۵ سانتیمتر
.
نوش جان🌱
.
لطفاً کپشن رو تا انتها بخونید همه نکات گفته شده.
بیسکویت زنجبیلی
مواد لازم:
آرد قنادی یا شیرینی پزی ۳۴۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۸۰-۱۰۰ گرم
نمک ۱ پینچ (نوک قاشق چایخوری)
روغن مایع ۵۰ گرم
پودر هل ۱ ق چ
پودر زنجبیل ۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
جوز هندی اختیاری
شیرخشک قنادی ۱ ق غ یا ۱۲ گرم
ماست ۱ ق غ یا ۲۴ گرم
کنجد اختیاری
.
مواد لازم رومال:
تخم مرغ کامل ۱ عدد
شیر ۱ ق چ
شکر ۱ ق چ
.
دمای پخت فر برقی: ۱۷۵-۱۸۰ درجه سانتیگراد
دمای پخت فر گازی: ۱۸۰-۱۹۰ درجه
زمان پخت: ۱۵-۱۸ دقیقه
.
قطر کاتر من: ۸.۵ سانتیمتر
.
نوش جان🌱
همه توضیحات ...