!تاس‌کباب؛ غذای اصیل ایرانی | Herdsmen's Meat Stew (Taas Kebab)

4,922 بازدید
بیشتر
Loghme _
Loghme _
...تاس‌کباب یکی از غذاهای قدیمی و اصیلِ ایران.که شاید این روزا کمتر تو سفره‌هامون ببینیمشتاس‌کباب واقعاً اسمِ جالبی ...
...تاس‌کباب یکی از غذاهای قدیمی و اصیلِ ایران
.که شاید این روزا کمتر تو سفره‌هامون ببینیمش

تاس‌کباب واقعاً اسمِ جالبی داره! من بچه‌ بودم فکر میکردم غذاییه که یه عده‌یِ خاص فقط دوسش دارن، اما بزرگتر که شدم شنیدم قدیما این غذا رو تو ظرفایِ مِسیِ سنگین به نامِ تاس، بار میذاشتن و از همونجا اسمش شد تاس کباب
تاس کبابِ قاجاری یکی از غذاهایِ موردِ علاقه‌یِ ناصرالدین شاه بوده که با گوشتِ شِکار حاضِر میشده و دستورِ پُختِش تو کتابِ خوراک‌هایِ ایرانی نوشته‌یِ نادر میرزا هَم هست
...تو شهراىِ مُختلف، اين غذا رو به روش‌هاىِ متنوعی می‌پزن، از تاس کبابِ تبریزی و کاشانی و گیلانی بگیر تا
تو دستور پخت رایج این غذا؛ معمولاً گوشت، به، سیب‌زمینی، هَویج، پیاز و آلو از اجزایِ اصلی هستن
اما ممکنه در بعضی روش‌پخت‌ها مثل همین بِهْ نباشه

یک) اول از همه، تکه‌های گوشت گوسفندی با استخوان و چربی رو داخل قابلمه میچینن
دو) روی گوشت رو با حلقه‌های پیاز، سیب‌زمینی حلقه‌ای و گوجه‌فرنگی پر میکنن
سه) روی محتویات رو با تکه‌های گوشت و بعد آلوی ترش میپوشونن
چهار) حالا یه لایه‌ی دیگه از پیاز، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و گوشت اضافه میشه
پنج) کار رو با بادمجون سرخ‌شده و آلو تموم میکنن تا برن سراغ طعم‌دهنده‌ها
شش) داخل قابلمه آبلیمو، نمک، زردچوبه، دارچین و فلفل‌سیاه میریزن
هفت) مقداری رب رو با آب ترکیب میکنن تا رقیق بشه و به محتویات قابلمه رنگ بده
هشت) آخر سر کمی آب هم اضافه میشه و میره برای پخت؛ حدود ۲ تا ۲.۵ ساعت بهش زمان میدن تا روی شعله‌ی ملایم گاز بمونه و حسابی جا بیفته. بیشتر هم میتونه بمونه
نه) اواسط پخت، بهش سر زدن و ۱ لیوان دیگه آب اضافه کردن
ده) آماده شد و سِرو کردن
!...یازده) جاتون خالی
!پ.ن: این غذا رو تو اقامتگاهِ میکال (گیلان-روستای دیلمان) به دست‌پخت بسیار عالیِ خانم محلی امتحان کردم

How are you guys doing? Are you OK?
Today we're going to make a delicious food with potato
It's made easily and quickly, I'm sure you'll enjoy!

1. Boil the potatoes and grate them coarsely
2. Add the Parmesan cheese, Salt, Black pepper, Carrot,
3. Add a cooked & chopped carrot
4. Add the cooked peas
5. Crack an egg, then mix well
6. Add Panko crumbs (Bread Crumbs) to the mixture
7. Mix them again
8. Wet your hands, then take a portion of the mixture and roll to cylindrical shape
9. Then shape each of them into a rectangle
10. Dip them in beaten egg mixture and Panko crumbs
11. This is the mixture of egg yolks and whites
12. Then place it on the bread crumbs
13. Place them on the lined baking tray
14. Finally pour some olive oil over them
15. Put it in the oven
16. Remove from the oven
Look!
The outer layer is crispy but the inner layer is soft
Let's cut one of them!
I want to share my experience of this food with you
If you're vegetarian, you can omit the egg and Parmesan cheese from this recipe
I added them to boost the nutritional value
I like the contrast between the outer & inner layers
The crispiness of the outer layer and the softness of the inner layer give it a good
taste
The mixture of vegetables and spices makes it delicious!
.
Follow me on Instagram! Loghme_
.

همه توضیحات ...