طرز تهیه استاک گوشت بسیار مقوی با قلم گوساله - beef stock recipe

MrFoodx
MrFoodx
استاک گوشت مواد لازم :گوشت راسته گوسفندی ۵۰۰ گرم از استخوان هم میتونید استفاده کنید . قلم گوساله ۱ عددهویج ۲ ...
استاک گوشت
مواد لازم :
گوشت راسته گوسفندی ۵۰۰ گرم
از استخوان هم میتونید استفاده کنید .
قلم گوساله ۱ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز ۲عدد
کرفس ۱ شاخه
تره فرنگی ۲ عدد
شاخه جعفری ۵ عدد
برگ اسفناج ۱ عدد
آویشن تازه ۵ شاخه اگر خشک بود ۱ ق.غ
دون فلفل سیاه ۱ ق.چ
دون گشنیز  ۱ ق.چ
سیر ۱ بوته کوچک
آب ۷ تا ۱۰ لیتر
روغن زیتون
رب گوجه فرنگی ۲ ق.غ
.
ابتدا گدشت ها و قلم کمی روغن زیت ن بزنید و بعد در فر ۲۲۵ درجه  بپزید تا برشته بشه در نیم ساعت اخر زیر و رو کنید و به انها رب گوجه فرنگی بزنید .به همراه سبزیجات خرد شده .
تمام استخوان ها به همراه سبزیجات و آب را داخل قابلمه ریخته و سبزیجات معطر و ادویه ها را ریخته ابتدا حرارت زیاد تا به جوش بیاد و بعد حرارت کم کم به مدت ۴ ساعت تا عصاره بدست بیاد .
صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا استاک و روغن جدا شود . روغن روش و بردارین و استاک و داخل کیشه یا ظرف در دار درون یخچال یا فریزر قرار بدین .
در یخچال دو هفته و در فریزر ۶ ماه ماندگاری دارد .
.
از استاک در انواع خورشت ها ، سوپ ها ، آش ها ، و سس ها میتوانید استفاده کنید .



#beefstock #foodie  #mrfoodx

همه توضیحات ...