Persian Chickpea Cookies | Shirini Nokhodchi | شیرینی نخودچی خانم گلاور | شیرینی نخودچی عید نوروز

158,250 بازدید
بیشتر
Ashpazi.890m
Ashpazi.890m
Persian Chickpea Cookies  |  Shirini Nokhodchi  |  شیرینی نخودچی خانم گلاور |  شیرینی نخودچی عید نوروز ...
Persian Chickpea Cookies  |  Shirini Nokhodchi  |  شیرینی نخودچی خانم گلاور |  شیرینی نخودچی عید نوروز
Persian Chickpea Flour Cookies
Shirini Nokhodchi
Nan Nokhodchi
شیرینی آرد نخودچی
شیرینی مخصوص عید نوروز

[See Also Our Other Cooking Videos]:
Youtube:  https://www.youtube.com/Ashpazi890m/v...
Youtube : https://www.youtube.com/PersianFusion...

▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ

Persian Chickpea Cookies  |  Shirini Nokhodchi  | شیرینی نخودچی خانم گلاور |  شیرینی نخودچی  |   شیرینی نخودچی عید نوروز

Persian Chickpea Cookies With Cardamom and Pistachios [Vegan, Gluten-Free]
Ingredients:
1 cup chickpea flour
1/2 cup powdered sugar
1/2 teaspoon cardamom powder
1/3 cup vegetable oil
2 teaspoons rose syrup
10-15 pistachios, roughly chopped

Preparation:
- Sieve the chickpea flour and dry roast it for a minute in a pan without any oil and let it cool. If you have roasted chickpea flour, skip this step.
- Chop the pistachios and set aside.
- If required, powder the cardamom.
- Combine the oil, sugar, cardamom, and rose syrup in a bowl. Mix them together to form a dough.
- Dust your work surface with some chickpea flour and knead the dough for 10 minutes until it is more workable. The dough is very crumbly.
- Wrap the dough tightly in cling wrap and set it aside for 1 1/2 hours but do not refrigerate it.
- Preheat oven to 300°F and line baking tray with parchment paper.
- Roll out the dough on a dusted work surface until it is 1/2-3/4-inch thick. Cut out cookies using your favorite cookie cutter and place the cookies on the baking tray, spaced 1 inch apart. Repeat the above steps for the remaining dough. Sprinkle the chopped pistachios on top of the cookie.
- Bake these for 15-20 minutes, until the cookies turn a light golden color.
- Remove cookies from oven and let it cool on tray for a few minutes. Then, carefully transfer them to a wire rack to cool completely.

▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ

Persian Chickpea Cookies | Shirini Nokhodchi | شیرینی نخودچی خانم گلاور |  شیرینی نخودچی  |  شیرینی نخودچی عید نوروز

نان نخودچی یکی از شیرینی های سنتی قزوین و از معروفترین شیرینی‌های ایرانی است. برای تهیه آن باید از بهترین مواد اولیه استفاده شود.
طرز تهیه شیرینی نخودچی و نکات طلایی برای پخت
مواد لازم:
روغن جامد : ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی : نیم کیلوگرم
آرد برنج ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱عدد
شکر ساییده شده یا پودر قند : ۲۵۰ گرم
پودر پسته یا خلال پسته : به اندازه لازم
پودر هل : یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:
ابتدا پودر قند را به همراه روغن داخل ظرفی بریزید.
با همزن دو دقیقه مخلوط شکر و روغن را هم بزنید.
پودر هل را به آن اضافه و مایه شیرینی را هم بزنید تا رنگ کرم بگیرد.
بعد زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و مخلوط میکنییم.
سپس آرد نخودچی را الک نمایید.
آرد نخودچی را به مایه شیرینی بیفزایید و مواد را هم بزنید تا آرد جذب روغن گردد.
خمیر شیرینی را با دست ورز دهید تا جمع گردد( از ورز دادن زیاد بپرهیزید چون خمیر شیرینی با ورز زیاد نرم می گردد)
خمیر را درون کیسه ریخته و 1-2 ساعت را در مکانی خنک بگذارید تا خمیر استراحت نماید.
سپس خمیر شیرینی را در کف یک سینی پهن نمایید و قالب مخصوص را درون آرد برنج زده و تکان دهید و قالب بزنید.
فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا خوب داغ گردد.
مقداری از آرد برنج را کف سینی برنج میریزیم.
خمیر شیرینی قالب زده شده را با فاصله کم درون سینی فر قرار دهید.
روی هر شیرینی ها مقداری پودر پسته و یا یک خلال پسته بگذارید.
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شیرینی را درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
سپس سینی فر را خارج کرده و بگذارید تا شیرینی کمی خنک گردد.
سرانجام آن ها را درون ظرفی برای سرو قرار دهید.

نکات طلایی پخت شیرینی نخودچی:
برای تهیه شیرینی نخودچی از مواد مرغوب بهره ببرید تا کیفیت آن عالی شود.
برای ایجاد طعم خوب، هل تازه را آسیاب کنید تا شیرینی بعد از پخت طعم و عطر بی نظیری پیدا کند.
می توانید به جای روغن از کره استفاده نمایید.
اگر می خواهید تا شیرینی نخودچی بعد از پخت سفت گردد ۱۰۰ گرم آرد را به جای ۱۰۰ گرم آرد نخودچی استفاده کنید.
لازم به ذکر است که شیرینی نخودچی در فر تغییر حجم و شکل نخواهد داد و اگر این اتفاق بیفتد یعنی شما مواد اولیه را درست استفاده نکرده اید.
باید بدانید که شیرینی نخودچی وقتی داغ است شکننده می باشد پس تا خنک شدن آنها صبور بوده و به آن ها دست نزنید.
از مشکلات رایج در تهیه شیرینی نخودچی عدم انسجام خمیر میباشد، اگر خمیر بعد از ورز انسجام لازم رو نداشت می تونید مواد رو دو دور از چرخگوشت رد کنید یا یک زرده تخم مرغ به مواد اضافه کنید و با زرده ورز بدهید؛این کار باعث میود خمیر انسجام بهتری داشته و از ظرف هم راحتتر جدا شود؛ در نهایت می توانید کمی روغن رو آب کنید اجازه بدید به دمای محیط برسه و یک تا دو قاشق اضافه کنید.

🌟 نوش جان 🌟
#Ashpazi890m

همه توضیحات ...