سالاد الویه نوستالوژی با طعم رستورانی و اصیل OLIVIER SALAD WITH MARCO KOPOL

48,341 بازدید
بیشتر
marco_kopol
marco_kopol
امروز میخواییم باهم سالاد الویه به روش کاملا رستورانی و با طعم نوستالوژی  بهمراه تمام نکات و اصول یاد بگیریم.بریم سراغش👇 ...
امروز میخواییم باهم سالاد الویه به روش کاملا رستورانی و با طعم نوستالوژی  بهمراه تمام نکات و اصول یاد بگیریم.بریم سراغش👇
.
PERSIAN OLIVIER SALAD WITH MARCO KOPOL
.
✳️مواد اولیه مورد نیاز(۴نفر):
-سیب زمینی متوسط۲عدد یا کوچک۴عدد
-هویج ۴عدد کوچک یا ۲عدد متوسط
-تخم مرغ ۳عدد
-خیارشور ۴عدد متوسط
-نخود فرنگی نصف لیوان
-سینه مُرغ ۱عدد تقریبا متوسط
-کره گیاهی یا حیوانی ۲۵گرم
-روغن زیتون یا آفتابگردان ۳ق غذاخوری
-سس مایونز ۵قاشق غذاخوری
-ترکیب سُس رنچ یا ساندویچ بهمراه سُس فرانسوی۳ق غذاخوری
-لیمو تازه ۱عدد کوچک
.
⛔️یه چندتا نکته مهم داره که میگم:
-برای پختن مرغ،حتما پیاز زردچوبه و نمک بیشتری اضافه کن تا طعم مرغ توی الویه مشخص باشه.
-تایم پختن سیب زمینی با تخم مرغ فرق میکنه برای همین ده دقیقه اخر به سیب زمینیا اضافه کن.
-ترتیب اضافه کردن مواد اولیه خیلی مهمه.طبق ویدیو برو جلو
-هم زدن الویه باید با دست باشه.با چرخگوشت یا رنده کردن فقط طعم ها رو خراب میکنی😊
-حتما و حتما بزار سیب زمینیها سرد بشن و بعد پوره کن.هیچکس دوست نداره یه سالاد الویه داغ بخوره😁
-اضافه کردن کره به سیب زمینی،طعم فوق العاده ای بهش میده
-سُس فرانسوی و سُس رنچ،یه تفاوت بزرگ و خوشمزه در طعم الویه ایجاد میکنه پس حتما ازش استفاده کن.
.
ممنون این ویدیو رو تا آخر دیدی.امیدوارم مفید باشه و خوشحال میشم برای حمایت از من لایک کنی و همراهم باشی.پیج اینستاگرامم هم یادت نره👇
instagram.com/marco_kopol
.

همه توضیحات ...