شیرینی خوش‌طعم و خاص نوروزی رول ونیزی حتما امتحانش کن😉🤩

Tayyebe's Bakery
Tayyebe's Bakery
سلام رفقا، شیرینی رول ونیزی یه شیرینی خاص وجذابه که میتونید برای ایام نوروز درست کنید فوق‌العاده راحت وخوشمزه 😋 ...
سلام رفقا، شیرینی رول ونیزی یه شیرینی خاص وجذابه که میتونید برای ایام نوروز درست کنید فوق‌العاده راحت وخوشمزه 😋
#شیرینی_خشک  
موادلازم:
تخم مرغ: ۲عدد کوچک یا ۱/۵بزرگ
شیر: ۹۰ گرم
شربت بار: ۱۰ گرم
روغن مایع: ۳۰ گرم
پودرقند: ۱۱۰ گرم
آرد برنج: ۴۰ گرم
آرد سفید: ۲۴۰ گرم
روغن قنادی: ۱۵۰گرم
برای دورنگ کردن:
پودر کاکائو: حدود ۲۰ گرم
زعفران غلیظ: ۱/۲قاشق چایخوری
طرزتهیه:
اول پودرقند، شیر، روغن، شربت بار،تخم مرغها باهم مخلوط میکنیم حالا این مواد دو قسمت میشه به یک قسمت پودر کاکائو ودیگری زعفران دمکرده اضافه میکنیم وباهم ترکیب میکنیم، تو کاسه همزن روغن +آرد برنج+آرد سفید
رو میزنیم تاخوب پوک وسبک و نرم بشه،کاملا رنگش سفید میشه وحالت خمیری نرم داره که به دست نمیچسبه حالا این خمیر دوقسمت تقسیم میکنیم و یک قسمت به مایع شکلاتی ویک قسمت به مایع زعفرانی اضافه میکنیم وباهم مخلوط میکنیم هم با همزن برقی وهم با همزن دستی میشه این مواد رو مخلوط کنیم،فقط نکته ای که باید دقت کنید اینکه اصلا نباید مواد زیاد همزده بشه چون تسمه میشه وشیرینی شما خشک میشه،پس درحد یکدست شدن کافیه،بعد مواد رو بریزید تو قیف و طبق فیلم پایپ کنید،وبزارید توفر گرم شده
۱۸۰درجه حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بعد پخت بزارید کاملا خنک بشه وبعد بین شیرینی ها رو میتونید نوتلا استفاده کنید و تزیین کنید وسرو کنید،نوش جان 😋😋
❤️‍🔥❤️‍🔥نکات مهم👇
اگر از ماسوره خواستید استفاده کنید ماسوره شماره ۳۵۷
اگر می‌خواهید شیرینی مطلوبی داشته باشید حتما از روغن قنادی استفاده کنید.
از کره اصلا استفاده نکنید.
آب رو جایگزین شیر نکنید به هیچ وجه
اگر نخواستید از پودر کاکائو استفاده کنید به همان میزان به آردتون اضافه کنید
روغن وآردها که می‌زنید حتما حتما باید پوک وسفید رنگ بشن
اگر دوست داشتید میتونید جایگزین پودر کاکائو به همان مقدار از پودر قهوه یا نسکافه استفاده کنید
اگر موادتون زیاد بود میتونید بریزید داخل قیف بزارید یخچال بعد ازاینکه سینی اول پخت بقیه مواد روپایپ کنید و پخت کنید
معمولا برای بین شیرینی از نوتلا استفاده میشه اما دردسترستون نبود ازهرچیز دیگری میتونید استفاده کنید .
دقت کنید تعداد شیرینی ها باید زوج باشه واگرنوتلا بینش استفاده میکنیم نباید شل باشه چون شُرِه میکنه واز شیرینی میزنه بیرون
ماندگاری این شیرینی بالاست میتونید درست کنید وبزارید یخچال یا فریزر،برای ایام عید که خواستید بینش نوتلا بزارید وسرو کنید ولذتشو ببرید 😋😋
دوستان میتونید به پیج اینستاگرام من سربزنید تا دستورهای بیشتری ببینید سپاسگزارم 🙏🥰
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker
#شیرینی #نوروز #عیدنوروز #شیرینی_پزی #شیرینی_خونگی #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_خشک #شیرینی_عید #شیرینی_خانگی


Hello friends, Venetian roll is a special and attractive sweet that you can make for Nowruz days. It's super easy and delicious 😋
#Venetian_roll_dessert
ingredients:
Eggs: 2 small or 1/5 large
Milk: 90 grams
Syrup bar: 10 grams
Liquid oil: 30 grams
Powdered sugar: 110 grams
Rice flour: 40 grams
White flour: 240 grams
Confectionery oil: 150 grams
To zoom out:
Cocoa powder: about 20 grams
Concentrated saffron: 1/2 teaspoon
Preparation method:
First, we mix together powdered sugar, milk, oil, bar syrup, and eggs. Now, these ingredients are divided into two parts. Add cocoa powder and brewed saffron to one part and mix together. In a mixing bowl, oil + rice flour + white flour.
We beat it until it becomes smooth, light and soft, it turns completely white and has a soft dough that does not stick to the hands.  You can mix these ingredients by hand, the only thing that you should pay attention to is that you should not mix the ingredients too much because it will become sticky and your dessert will dry out, so it is enough to make it uniform, then pour the ingredients into the funnel and pipe according to the video, and let it rest.  heated up
Bake at 180 degrees for about 12 to 15 minutes, let it cool down completely, and then you can use Nutella between the sweets, decorate and serve, enjoy 😋😋
❤️‍🔥❤️‍🔥Important points👇
If you want to use Masoureh, Masoureh No. 357
If you want to have good sweetness, be sure to use confectionery oil.
Do not use butter at all.
Do not substitute water for milk under any circumstances
If you don't want to use cocoa powder, add the same amount to your flour
The oil and flour you put must be clear and white in color
If you like, you can replace the cocoa powder with the same amount of coffee or Nescafe powder
If you have a lot of ingredients, you can put them in a funnel and put them in the refrigerator. After the first tray is cooked, pipe the rest of the ingredients and cook.
Nutella is usually used as a dessert, but if you don't have it, you can use anything else.
Pay attention. The number of sweets should be even, and we use nutella. It should not be loose because it will be salty and the sweets will come out.
The shelf life of this sweet is high. You can make it and put it in the refrigerator or freezer. For the Eid days, if you want, add Nutella and serve and enjoy it 😋😋
Friends, you can go to my Instagram page to see more recipes. Thank you🙏🤗
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker
#pastry #norouz #nevruz #homemade #roll #holiday

همه توضیحات ...