نان روستیک، پادشاه نانهای خمیرترش. اموزش به زبان ساده

6,819 بازدید
بیشتر
Saeedeh Cook
Saeedeh Cook
...
#نان_روستیک


برای تهیه ۱۴۰ گرم لوین اینطور عمل کنید:

تغذیه اول: ۵:۵:۵
تغذیه دوم: ۵:۱۰:۱۰
تغذیه سوم: ۱۶:۶۴:۶۴

هر سوالی داشتید در کامنت از من بپرسید
👇🏻👇🏻👇🏻
مواد لازم: (برای دو عدد نان روستیک)
ارد نان ۵۵۰ گرم
ارد کامل ۵۰ گرم
لوین ۱۴۰ گرم
آب ۴۳۰ گرم
نمک ۱۲ گرم

مراحل اماده سازی خمیر
۱- اتولیز
۲- یکساعت بعد لوین اضافه میشه
۳- بعد نیم ساعت نمک
۳۰-۴۵ دقیقه استراحت
۴-بعد لمینیشن
۴۵ دقیقه استراحت
۵- کویل فولد سه بار بافاصله ۴۵ دقیقه
بعد از فولد اخر ۶۰-۹۰ دقیقه استراحت تا حجم بگیره
۶- فرمدهی ‌گذاشتن داخل سبد
یکربع استراحت در محیط
ودر نهایت استراحت یخچالی ۱۲-۱۸ ساعت


از یخچال خارج کرده، تیغ زده، روی نان اب پاشی کرده و در فر داغ ۲۵۰ درجه ۲۰ دقیقه با در و ۱۰-۲۰ دقیقه بدون در برای رنگدهی بیشتر قرار دهید.

#روستیک #کلاسیک #خمیرترش

همه توضیحات ...