آموزش پختن پاستا آلفردو
پاستا پنه 120 گرم
سینه مرغ 100 گرم یا یک چهارم سینه مرغ بزرگ
قارچ 6_7 عدد
شیر 1 لیوان
خامه 2_3 قاشق غذا خوری
پنیر پارمسان 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
کره 1 قاشق غذا خوری
سیر 2 حبه
🔺️طرز تهیه
ابتدا سیر رو رنده یا ریز خرد کرده و با کره تفت دهید و بعد مرغ نواری نازک برش خورده رو اضافه کرده و تفت دهید حالا قارچ اسلایس شده رو اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نندازه و بعد یه لیوان شیر ،خامه رو اضافه کرده هم بزنید حالا پنیر پارمسان ،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و بعد پاستای پخته شده و آبکش شده رو اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید سس کمی غلیظ بشه.
🔺️هنگام لازم نیست پاستا کامل پخته بشه یه رگش باید بمونه.
🔺️میتونید یه کم آویشن هم اضافه کنید
سینه مرغ 100 گرم یا یک چهارم سینه مرغ بزرگ
قارچ 6_7 عدد
شیر 1 لیوان
خامه 2_3 قاشق غذا خوری
پنیر پارمسان 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
کره 1 قاشق غذا خوری
سیر 2 حبه
🔺️طرز تهیه
ابتدا سیر رو رنده یا ریز خرد کرده و با کره تفت دهید و بعد مرغ نواری نازک برش خورده رو اضافه کرده و تفت دهید حالا قارچ اسلایس شده رو اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نندازه و بعد یه لیوان شیر ،خامه رو اضافه کرده هم بزنید حالا پنیر پارمسان ،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و بعد پاستای پخته شده و آبکش شده رو اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید سس کمی غلیظ بشه.
🔺️هنگام لازم نیست پاستا کامل پخته بشه یه رگش باید بمونه.
🔺️میتونید یه کم آویشن هم اضافه کنید
همه توضیحات ...