کاملترین آموزش شیرینی ناپلئونی به همراه خمیر مخصوص به سبک مسترفود
مواد لازم برای خمیر :
آرد نول یا ۳ صفر ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۳۰۰ گرم
نمک ۱ ق.چ
سرکه ۱ ق.غ
آب یخ ۱۱۰ گرم
دقت کنید که تمام مواد برای تهیه خمیر باید سرد باشن و از یخچال تازه درآورده باشین .
.
مواد لازم فیلینگ(باتر کریم)
تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته گندم ۶۰ گرم
شیر ½ پیمانه
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۱ ق.غ برای فیلینگ
کره ۱۰۰ گرم (به دمای محیط رسیده)
.
دمای فر باید ۲۱۰ درجه باشه و طبقه دوم فر به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه
.
#شیرینی_خونگی #شیرینی #شیرینی_ناپلئونی #mrfoodx_شیرینی_ناپلئونی #puff_pastry #خمیر_هزارلا
~-~~-~~~-~~-~
Please watch: "Custard Bread Roll - شیرینی لوتکا رقیب سرسخت شیرینی دانمارکی - Mrfoodx "
Custard Bread Roll - شیرینی لوتکا رقی...
~-~~-~~~-~~-~
آرد نول یا ۳ صفر ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۳۰۰ گرم
نمک ۱ ق.چ
سرکه ۱ ق.غ
آب یخ ۱۱۰ گرم
دقت کنید که تمام مواد برای تهیه خمیر باید سرد باشن و از یخچال تازه درآورده باشین .
.
مواد لازم فیلینگ(باتر کریم)
تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته گندم ۶۰ گرم
شیر ½ پیمانه
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۱ ق.غ برای فیلینگ
کره ۱۰۰ گرم (به دمای محیط رسیده)
.
دمای فر باید ۲۱۰ درجه باشه و طبقه دوم فر به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه
.
#شیرینی_خونگی #شیرینی #شیرینی_ناپلئونی #mrfoodx_شیرینی_ناپلئونی #puff_pastry #خمیر_هزارلا
Please watch: "Custard Bread Roll - شیرینی لوتکا رقیب سرسخت شیرینی دانمارکی - Mrfoodx "
Custard Bread Roll - شیرینی لوتکا رقی...
همه توضیحات ...