مربای انجیر خوشرنگ،خوشمزه و براق - Fig jam -English subtitle

آشپزی با عذرا Cook with ozra
آشپزی با عذرا Cook with ozra
آشپزی با عذرا ...
آشپزی با عذرا #مرباانجیر #مربا #Figjam
تا حالا مربایی به این خوشرنگی و خوشمزه ای خودم نخورده بودم .اگر شما هم با این اندازه ها پیش بروید به یک ظرف مربای انجیر خوش طعم خواهید رسید
مواد لازم
انجیر 300 گرم
شکر 1 لیوان معادل 250 گرم
آب 1 لیوان
هل یا وانیل
جوهر لیمو
زعفران (اختیاری
این انجیرها از شب قبل توی شربت خیس خورده .حالا به شما مراحل خیس کردن را میگویم. ۳۰۰ گرم انجیر + ۲۵۰ گرم شکر+یک لیوان آب. برای اینکه شربت داخل انجیر نفوذ کند ته آنرا با چنگال سوراخ ایجاد کرده .برای مربا از انجیرهای کوچک و زرد رنگ استفاده کنید. چون هم شکلش حفظ میشود و هم رنگ قشنگی دارد. در ظرفی شکر را افزوده ،آب را افزوده هم میزنم تا کمی حل شود بعد انجیر را افزوده . میتوانید تا ۲۴ ساعت انجیر را در یخچال نگهدارید، و بعد از بپزید. روی آن سلفون کشیده،برای یک شب در یخچال گذاشته .من برای ۱۲-۱۳ ساعت انجیر را در یخچال گذاشتم. برای پخت قابلمه نیاز دارم.انجیر و شربت را داخل قابلمه ریخته، زعفران نیاز داریم. هل و جوهر لیمو یا آبلیمو. حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته،زمانی که جوش آمد ، درب قابلمه را گذاشته ،حرارت را کاملا کم کرده تا بپزد.بعد از ۳۰ دقیقه ،مقداری غلیظ شده .حالا زعفران را افزوده . هل را افزوده. پخت ادامه دارد. بعد از ۵۰ دقیقه ،جوهر لیمو را افزوده . ۱۰ دقیقه دیگر بپزد . کل پخت ۱ ساعت وقت لازم داشت. مربا اماده شده.
Ingredients
Figs 300 g
1 glass of sugar is equivalent to 250 grams
1 glass of water
Cardamom or vanilla
Lemon essence
Saffron (optional
these figs have been soaked in syrup since the night before. Now I will tell you the steps of soaking. 300 grams of figs + 250 grams of sugar + a glass of water. In order for the syrup to penetrate into the figs, make a hole in the bottom with a fork. Use small yellow figs for the jam. Because it retains its shape and has a beautiful color. In a bowl, add sugar, add water and stir to dissolve a little, then add figs. You can keep figs in the refrigerator for up to 24 hours, and then cook. He put cellophane on it and put it in the refrigerator overnight. I put figs in the refrigerator for 12-13 hours. I need to cook the pot. Pour the figs and syrup into the pot, we need saffron. Cardamom and Citric acid  or lemon juice. Now put the pot on the heat, when it boils, put the lid on the pot, reduce the heat completely to cook. After 30 minutes, it has thickened a bit. Now add the saffron. Added cardamom. Baking continues. After 50 minutes, add the Citric acid . Cook for another 10 minutes. The whole cooking took 1 hour. The jam is ready.
آدرس آپارات                           https://www.aparat.com/honara  
آدرس یوتیوب                          azratoossian_azinjataonja          
آدرس اینستاگرام                       Instagram: ashpazi_azratoossi
آدرس تلگرام                            https://t.me/azratoussi
آدرس فیسبوک                          Facebook: azinjataonja
آدرس بلاگ اسپات                     http://ashpazibaozra.blogspot.com/
آدرس بلاگفا                             http://www.azinjataonja.blogfa.com/

همه توضیحات ...