دستور پخت مربا به و مارمالاد به همراه با راز خوشرنگ شدن و شکرک نزدن

595 بازدید
بیشتر
آشپزی آسان
آشپزی آسان
صبحانه خوردن همیشه با مربا دلچسب و دوست داشتنیه. من خیلی دوست دارم انواع مربا ها رو با خامه برای صبحانه بخورم. واسه همین سعی می ...
صبحانه خوردن همیشه با مربا دلچسب و دوست داشتنیه. من خیلی دوست دارم انواع مربا ها رو با خامه برای صبحانه بخورم. واسه همین سعی می کنم هرچی مربا که میشه درست کرد رو بهتون یاد بدم تا شما هم تجربه شیرین صبحانه با طعم عالی مربا رو تجربه کنین.
مربا به از اون مربا های مجلسیه که سر هر سفره ای که باشه اونو خوشگل و دوست داشتنی می کنه و آدم دوست نداره از سر سفره پاشه.

راستی حتما با لایک و کامنت و سابسکرایب ازمون حمایت کنین تا ویدئوهای جدیدمون رو از دست ندین و این ویدئو رو با دوستاتون به اشتراک بزارین. 📢

طرز تهیه مربا به و مارمالاد به. آشپزی آسان براتون مربا درست می کنه.
به: 500 گرم
شکر: 1 کیلو گرم
آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
ادویه ها شامل: پودر مغزهل و دارچین
آب

حتما این مربا به و مارمالاد به رو درست کنین و نظرتون رو راجب طعمش بهم بدین. من بهتون قول میدم بهترین طعم مربا به و مارمالاد به رو تجربه می کنین.

*** ما رو سابسکرایب کنین ***
@easycookfarsi

پیشنهاد می کنم حتما آموزش های دیگه مون رو هم ببینین.
--------------
دستور پخت مربا هویج راز شکرک نزدن مربا هویج
دستور پخت مربا هویج راز شکرک نزدن مرب...
--------------
دستور پخت مربا پوست پرتقال و راز شکرک نزدن. دیگه پوست پرتقال ها رو دور نریز
دستور پخت مربا پوست پرتقال و راز شکرک...
--------------
دستور پخت میرزا قاسمی مجلسی غذای محلی گیلان و مازندران
دستور پخت میرزا قاسمی مجلسی غذای محلی...
--------------
دستور پخت هویج پلو خوشمزه ترین غذا مجلسی
دستور پخت هویج پلو خوشمزه ترین غذا مجلسی

#مربا #مربابه #مارمالاد #مارمالادبه #میوه_به #شکرک_نزدن_مربا

همه توضیحات ...