اجرای صفر تا صد ساختمان | قسمت سی وچهار | قالب بندی ستون | نکات مهم در قالب بندی

Academy Omran
Academy Omran
💯دوره رایگان و کامل صفر تا صد اسکلت بتنی📕آکادمی عمران🤩فیلم مراحل ساخت ساختمان اسکلت بتنی به صورت اجرای اسکلت بتنی شام ...
💯دوره رایگان و کامل صفر تا صد اسکلت بتنی
📕آکادمی عمران
🤩فیلم مراحل ساخت ساختمان اسکلت بتنی به صورت اجرای اسکلت بتنی شامل نکات اجرایی اسکلت بتنی و جزئیات اسکلت بتنی
How To Build A Concrete House | Episode 34
concrete house construction
construction of building
concrete column formwork

⭕تمام قسمت ها رو به ترتیب ببینید❌

✍بخش بندی قسمت سی وچهار

00:00 قالب بندی ستون
02:07 رامکا ستون
02:19 اجزای قالب بندی ستون
02:43 شیره بتن
03:50 شاغول کردن ستون
05:05 یوغ ستون
05:49 پشت بند قالب ستون
06:18 فیلم قالب بندی ستون

============================================================
این دوره اسکلت بتنی به صورت یک پکیج صفر تا صد اجرای ساختمان شامل اجرای اسکلت بتنی به همراه نکات اجرایی اسکلت بتنی و جزئیات اسکلت بتنی و به صورت فیلم آموزش صفر تا صد ساختمان سازی است.
در این فیلم که مراحل ساخت ساختمان اسکلت بتنی  بصورت یک دوره کارگاهی جامع اجرای ساختمان است و به شما آموزش صفر تا صد نظارت و اجرای ساختمان را به صورت یک پروژه صفر تا صد ساختمان سازی می دهد را می بینید.
این دوره برای آموزش مجری ساختمان و آموزش صفر تا صد نظارت و اجرای ساختمان تهیه شده و کاملا رایگان در اختیار شما می باشد.
بعد از آرماتوربندی فونداسیون شروع به قالب بندی فونداسیون می کنیم و نکات مهم در قالب بندی و به طور کلی همه چیز در مورد قالب بندی رو به شما نشون می دهم.
نکات مهم قالب بندی و انواع قالب بندی که به صورت قالب بندی فلزی و قالب بندی چوبی است و اینکه مزایای قالب بندی فلزی چیست رو بیان می کنم.
روش های قالب بندی و انواع مصالح قالب بندی که می توان برای فونداسیون قالب بندی آجری رو هم اجرا کرد نشان می دهم.
بعد از قالب بندی فونداسیون شروع به بتن ریزی فونداسیون می کنیم ، در این مرحله شما باید با تراک میکسر و اینکه هر تراک میکسر چند متر مکعب بتن دارد و یا هر متر مکعب بتن چند تن است آشنا شوید تا بتوانید محاسبه حجم بتن فونداسیون رو انجام دهید.
برای بتن ریزی از پمپ بتن هوایی که معمولا پمپ دکل 42 متری و یا پمپ دکل 37 متری و یا پمپ دکل 56 متری است استفاده می کنند.
برای بتن ریزی فونداسیون باید با بتن ریزی در هوای گرم و بتن ریزی در هوای سرد آشنا باشید.
بعد از فونداسیون می رویم سراغ اجرا دیوار برشی بتنی و با نقشه خوانی دیوار برشی شروع می کنیم و روش آرماتوربندی دیوار برشی رو به طور کامل بیان می کنم.
در بخش آرماتور بندی دیوار برشی با آرماتورهای عمودی دیوار برشی و آرماتورهای افقی دیوار برشی آشنا خواهید شد و طول میلگردهای دیوار برشی و بدست آوردن فاصله میلگردها از هم همراه با ضوابط آرماتور بندی دیوار برشی رو بیان می کنم.
آرماتور عرضی دیوار برشی یا کمرکش دیوار برشی را هم در همین بخش کامل آموزش می بینید.
میلگرد سنجاقی یا خاموت سنجاقی دیوار برشی رو نشان خواهم داد و فرق خاموت و سنجاقی رو بیان می کنم.
تفاوت آرماتوربندی دیوار برشی یک طرفه و دو طرفه رو نشان می دهم.
هم زمان با آرماتوربندی دیوار برشی باید آرماتور بندی ستون ها رو انجام دهیم که در این بخش صفر تا صد آرماتوربندی و نکات اجرای آن و روش میلگرد گذاری ستون بتنی رو می بینید.
باید یاد بگیریم که میلگرد انتظار ستون چیست و اورلب میلگرد ستون چگونه محاسبه می شود تا محل اولب میلگرد ستون رو درست انجام دهیم.
اگر افزایش ارتفاع ستون بتنی داشتیم چگونه طول میلگرد انتظار ستون رو بدست بیاریم .
با انواع روش نحوه اتصال میلگرد انتظار و کاهش ابعاد ستون بتنی و نکات اجرایی آرماتوربندی ستون آشنا می شویم.
برای خاموت گذاری ستون باید تفاوت تنگ و خاموت  و اندازه خاموت رو بفهمیم و بدانیم خاموت یو شکل و تفاوت دورگیر و خاموت چیست .
شکل انواع خاموت و ضوابط خاموت بسیار مهم است چون خاموت ها رو می توان با انواع خم 135 درجه خاموت و خم 90 درجه ساخت و اینکه طول خم 90 درجه میگرد چقدر باشد بسیار مهم است.
برای شرایط لرزه ای باید قلاب لرزه ای رو بدانیم چگونه است و فاصله خاموت در محل وصله یا فاصله خاموت ها در چشمه اتصال به چه نحوی است.
گاهی اوقات ممکن است از میلگرد سنجاقی در ستون استفاده شود و فرق خاموت و سنجاقی و شکل میلگرد سنجاقی یا خاموت مهندسی بسیار مهم است و برای این منظور باید انواع سنجاقی ستون  و آیین نامه سنجاقی رو به طور کامل بدانید.
برای ساخت خاموت می توان از آچار خاموت و یا خم کن دستی خاموت استفاده کرد که در این دوره طریقه ساخت دستگاه خاموت زن دستی رو به شما نشان می دهم.
در بخش آرماتور بندی ساختمان با انواع اسپیسر بتنی و اسپیسر پلاستیکی و روش ساخت اسپیسر بتنی آشنا می شویم و انواع اسپیسر 5 سانتی و اسپیسر 7 سانتی و اسپیسر خورشیدی و اسپیسر تیرچه که هر کدام کاربرد مختلفی رو دارند نشان می دهم.
برای قالب بندی ستون و قالب بندی دیوار برشی نیاز به اجرای رامکا داریم ، در این دوره به طور کامل با روش اجرای رامکا ستون و رامکا دیوار برشی آشنا می شویم و روش اجرای رامکا رو به صورت مرحله به مرحله می بینیم.
بعد از آرماتوربندی ستون ها و آرماتوربندی دیوار برشی ها سراغ قالب بندی ستون و قالب بندی دیوار برشی با استفاده از قالب فلزی می رویم و قالب بندی دیوار برشی دو طرفه و قالب بندی دیوار یک طرفه  رو با تمام اجزای قالب بندی دیوار به شما نشان می دهم.
لوازم قالب بندی شامل لوله قالب بندی و واشر دولوله قالب بندی به همراه مهره خروسکی قالب بندی و اتصالات قالب بندی رو به صورت کامل در مرحله قالب بندی دیوار برشی می بینیم و آشنان می شویم .
برای قالب بندی دیوار برشی دو طرفه باید از بولت و میان بولت استفاده کنیم که کاربرد انواع بولت عصایی قالب بندی و میان بولت قالب بندی رو یاد خواهیم گرفت .
نکات مهم در قالب بندی ستون به همراه اجزای قالب بندی ستون رو در این فیلم قالب بندی ستون بیان کردم
============================================================
#construction
#formwork
#concrete

همه توضیحات ...