طرز تهیه چیز کیک یخچالی تک نفره ایده یلدایی با بهترین مزه😋

آشپزی با مژی
آشپزی با مژی
سلام.سلام رفقای خوبم بیایین ک دومین ایده یلدایی براتون آوردم با بهترین مزه😋حتما حتما برام لایک و کامنت بزارین برام ک بیشتر ...
سلام.سلام رفقای خوبم بیایین ک دومین ایده یلدایی براتون آوردم با بهترین مزه😋
حتما حتما برام لایک و کامنت بزارین برام ک بیشتر باهاتون آشنا شم و بشناسمتون❤
برای دیده شدن با دوستاتون به اشتراک بزارین دوستای خوبم😘

#چیزکیک یخچالی
#چیزکیک
#شیرینی
#یلدایی
بیسکوییت: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شیرعسلی نصف قوطی(پودرشکریا پودر قند میتونین استفاده کنین)
پودر ژلاتین: ۱۰ گرم
آب: ۱/۳ پیمانه
پنیر خامه ای:۲۰۰گرم
کره:۱۰۰گرم
آب:۱لیوان جوش و نصف لیوان سرد
وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر ژله: ۱بسته
وانیل: یک هشتم ق چ

طرز تهیه

برای شروع باید بیسکوییت رو کاملا پودر کنیم. میتونیم داخل غذاساز بریزینش یا اینکه داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا پودرش کنیم. نوع بیسکوییت هم سلیقه ایه که من معمولا از پتی پور استفاده میکنم شما میتونین از ساقه طلایی هم استفاده کنین

حالا داخل یه کاسه بیسکوییت پودر شده و کره‌ای که آب کردیم رو کاملا مخلوط میکنیم.

من از قالب تک نفره استفاده کردم بسکوییتهارو میدیزیم ته قالب با پشت قالب خوب سطحشو صاف میکنیم تا منسجم بشه و تا مایه روی بیسکوییت رو حاضر میکنیم قالب رو داخل یخچال میذاریم تا کره خودش رو بگیره و بیسکوییت منسجم‌تر بشه.

حالا داخل یه کاسه خامه، پنیر، شیرعسلی و وانیل رو با یه همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه.

بعد ژلاتین و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین داخل آب کاملا حل بشه.

حالا ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم.

مواد رو سریع و خوب هم میزنیم تا یه مایه یکنواخت بدست بیاد.

حالا مایه رو کاملا روی سطح بیسکوییت پخش کرده و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. ظرف رو برای مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا مایه خامه‌ای خودش رو بگیره.

بعد از طی این مدت قالب رو از یخچال بیرون میاریم و روش رو با حدود یک لیوان مایع ژله‌ای که طبق دستور عمل روی بسته ژله آماده کردیم میپوشونیم. باید دقت کنیم تا مایه ژله کمی خنک بشه  و بعد روی مخلوط خامه یکم دونه های انار میریزیم و بعد از مایع ژله بریزین روی خامه,

حالا کافیه برای ۲ تا ۳ ساعت دیگه قالب رو داخل یخچال بذاریم تا ژله هم خودش رو بگیره و بعد میتونیم نوش جان کنین.
#آشپزی
#چیزکیک
#چیزکیک_یخچالی

همه توضیحات ...