نان مراکشی با آرد سمولینا Semolina buns khobz Moroccan buns Moroccan bread

LiliCandy
LiliCandy
Moroccan healthy Buns(khobz)ingredients1 cups fine semolina flour or durum flour 3cups white flour 2 teaspoons s ...
Moroccan healthy Buns(khobz)
ingredients
1 cups fine semolina flour or durum flour
3cups white flour
2 teaspoons salt
2 tablespoon sugar
1 tablespoon dry or fresh yeast
2 to 3 tbsp vegetable oil
1 1/2 to 2 cups warm water, approx.
extra flour for kneading
fine or coarse semolina for dusting the loaves
Prepare two baking trays covered with baking papers.
In a large bowl combine flour, sugar and salt .  Make a large hole in the middle of the flour mixture and add the yeast.Add the oil and 1 1/2 cups of warm water to the hole, mix to dissolve the yeast first, and knead the dough properly in 10 minutes. You may need extra flour or extra water to make a soft , elastic but not sticky dough.
Divide the dough into rolls ( sizes and weight of the rolls are optional), put them into some coarse semolina, gently pressing the grains into the surface of the dough.
Let the rolls rest on the tray under a towel in 20 mins. Then use your palm to flatten the dough into large, flat rounds about 1/4 "thick. Cover the loaves with a towel and let them rise for an hour or longer until the dough bounces back when lightly pressed with  a finger.
Preheat oven to 435 F (225 C).
Poke the dough with a fork in several places to create steam openings.  Bake bread for approx.  20 minutes .

طرز تهیه نان مراکشی با آرد سمولینا
پیمانه: لیوان دسته دار فرانسوی
آرد سفید ۳ لیوان، آرد سمولینا ۱ لیوان ، ۱ ق غذاخوری پودر مخمر.۲ ق غ شکر، ۲قاشق چایخوری نمک، ۱ تا ۱/۵لیوان آب گرم. ۲ق غ روغن نباتی یا زیتون. آرد سمولینا، بلغور یا روغن برای فرم دادن چانه و روپاش
طرز تهیه: سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.آرد، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. در مرکز مخلوط آرد یک چاه ایجاد کنید و مخمر را با مقداری آب گرم اضافه کنید.مخمر را با انگشتان خود در آب حل کنید و باقی مانده آب و روغن را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
خمیر را روی سطح صاف حسابی با مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و کشدار شود. با اضافه کردن آب یا آرد بیشتر در صورت نیاز، مطمئن شوید که چسبنده نیست اما نرم است.اجازه دهید خمیر به شکل یک توپ بزرگ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زیر پارچه تمیز استراحت کنند. سپس خمیر را به ۹ چانه تقسیم کنید، چانه ها را در آرد سمولیا یا بلغور بغلتانید ، روی سینی فر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بسته به گرمای محیط مجددا روی سینی فر زیر پارچه استراحت کنند. خمیر وقتی بعد از فشار دادن سر جای خود برگشت آماده است. سپس با کف دست چانه ها را فشار داده و کمی پهن کنید و بگذارید مجددا ۲۰ تا ۳۰دقیقه دیگر زیر پارچه تمیز استراحت کند. فر را از قبل گرم کنید تا به دمای ۲۲۵درجه سانتی گراد برسد. سپس به مدت ۲۰ دقیقه خمیرها را بپزید و پس از پخت بگذارید کاملا سرد شود و مصرف کنید.می توانید نان های خود را در فریزر تا سه ماه نگه دارید.گالری این مواد ۲۰۰۰ هست(۹عدد نان صدگرمی داد). هر صدگرم ازین نان ۲۲۰کالری دارد.

همه توضیحات ...