آموزش از طریق بازی

17,582 بازدید
بیشتر
euronews (به زبان فارسی)
euronews (به زبان فارسی)
...
http://persian.euronews.com/ بازی یک فعالیت تفریحی است اما جدیداً خیلی از بازی های آموزشی برای یادگیری استفاده می شوند. در این برنامه نگاهی خواهیم داشت به طرح هایی در ژاپن و در بریتانیا و با یک کارشناس در مورد جوانب مثبت و منفی استفاده از بازی برای جلب توجه دانش آموزان صحبت خواهیم کرد.



بریتانیا: استفاده از فیلم های سه بعدی در کلاس زیست شناسی

 
امروز کامپیوتر و فناوری های جدید، بخشی از زندگی روزمره جوانان را تشکیل می دهند و بسیاری از معلمان سعی دارند از این ابزار جدید در تدریس خود استفاده کنند. یکی از نوآوری ها استفاده از بازی های سه بعدی برای آموزش درس زیست شناسی و ایجاد انگیزه در دانش آموزان برای درک آسانتر پیچیدگی های بدن انسان است.  


از بهار ۲۰۱۰، در مدرسۀ "اَبِی" در "برکشایر" از این سیستم سه بعدی برای آموزش زیست شناسی استفاده می شود. همۀ دانش آموزان به خوبی از این سیستم بهره می گیرند. نتایج امتحانات در کلاس هایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند بسیار خوب بوده است.


فن آوری سه بعدی در آموزش و پرورش آیندۀ روشنی دارد و می تواند رنگ تازه ای به روش های قدیمی تدریس بدهد. روش هایی متقارن با قرن بیست و یکم.





اتریش: بازی های ویدیویی آموزشی


پروفسور "پُل پیوِک" در دانشگاه "جوئانِئوم" در اتریش تحقیق و تدریس می کند. پُل پیوِک یکی از حامیان آموزش از طریق بازی های ویدیو گیمی است. او معتقد است که در این زمینه هنوز کارهای بسیاری می تواند کرد و می گوید: "دانش آموزان می توانند در یک محیط مجازی آموزش ببینند. ما به این روش، آموزش از طریق تجربه می گوییم. آنها می توانند به این وسیله تمرین و شبیه سازی کنند و در عین حال سرگرم باشند. به خصوص اگر این آموزش مانند یک بازی باشد، یعنی یک بازی که برای آموزش طراحی شده باشد، آنها از یادگیری لذت می برند."


البته یادگیری با بازی های آموزشی در یک محیط مجازی، به این معنا نیست که دیگر به حضور معلمان نیازی نیست. اتفاقاً برعکس: "نکتۀ منفی شاید این باشد که بیشتر مواقع معلم ها یا پدر و مادر ها این فن آوری ها را در اختیار آنها قرار می دهند و یادگیری را به آنها واگذار می کنند، اما این روش کارآمد نیست. مانند این است که یک کتاب به آنها بدهیم. آنها از زیر کار در می روند و وقت خود را روی فیسبوک می گذرانند. پس هنوز برای راهنمایی آنها مراقبت معلم یا پدر و مادر نیاز است و توضیحاتشان برای یادگیری زمینه ساز است. بنابراین، عیب کار زمانی است که این تکنولوژی ها را بدون راهنمایی در اختیار آنها می گذاریم. باید به آنها میانه روی را آموزش دهیم تا به بهترین روش از این تکنولوژی ها بهره ببرند."


چالش آینده این خواهد بود که چگونه روش های آموزشی قدیمی و جدید را با هم ترکیب کنیم و چگونه ایده های مدرن را در دنیای مجازی به کار ببریم.





ژاپن: بازی با اشعار




Youtube euronewspe
Facebook Facebook: euronews.pe
Twitter Twitter: euronews

همه توضیحات ...