کیک کشمشی سیب و دارچین ،رقیب تمام کیک های سیبی که میشناسید

آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
🇮🇷مواد لازم برای سوسلو اَلمالی کیک 🍰کشمش،کره،شکر،ماست،روغن،تخم مرغ،آرد،نمکدارچین،جوزهندی،بکینگ پودر،وانیل،سیب🇬🇧Ingr ...
🇮🇷مواد لازم برای سوسلو اَلمالی کیک 🍰
کشمش،کره،شکر،ماست،روغن،تخم مرغ،آرد،نمک
دارچین،جوزهندی،بکینگ پودر،وانیل،سیب
🇬🇧Ingredients for Apple Cake with Sauce🍰 :
Raisins, butter, sugar, yogurt, oil, eggs, flour, salt,
Cinnamon, nutmeg, baking powder, vanilla, apple
🇹🇷Soslu Elmalı Kek için Malzemeler🍰:
Kuru üzüm, tereyağı, şeker, yoğurt, sıvı yağ, yumurta,
un, tuz,Tarçın, muskat(yeni bahar)kabartma
tozu, vanilya, elma

کیک سیب سس دار
کیک کشمشی سیب و دارچین

مواد لازم برای سوسلو اَلمالی کیک:
کشمش ، کره ، شکر ، ماست ، روغن ، تخم مرغ ، آرد ، نمک ، دارچین ، جوزهندی ، بکینگ پودر ، وانیل ، سیب

کشمش تقریبا ً نیم لیوان به وزن 67 گرم . از یک ساعت قبل داخل آب جوش بگذارید خیس بخورد تا
کاملا ً نرم نرم شوند . قالب 35 در 25سانتی متری انتخاب کردم و داخلش کاغذ روغنی می گذارم و
دیواره ها را چرب می کنم . شما می توانید از هر قالب و یا هر ظرف پیرکسی که در دسترس دارید
برای پخت این کیک استفاده کنید ، فقط اگر از قالبی که گفته شده استفاده نکردید قالب مورد نظرتان
را تماما ً چرب کنید و داخل یخچال قرار دهید . شکر 1 لیوان معادل 207 گرم ، ماست به دمای
محیط 1 لیوان به وزن 288 گرم و روغن 1 لیوان معادل 196 گرم . تخم مرغ به دمای محیط 4 عدد
به وزن 227 گرم ، آرد دو لیوان پر به وزن 283 گرم . دوستان حتما ًتخم مرغ ، ماست وهر موادی
که می خواهید استفاده کنید به دمای محیط باشد .نمک یک دوم قاشق چایخوری ، دارچین یک سوم
قاشق چایخوری ، جوزهندی یک سوم قاشق چایخوری ، بکینگ پودر 10 گرم . اگر جوزهندی در
دسترس تون نبود کمی دارچین را بیشتر بریزید . با چنگال مواد( نمک ، دارچین ، جوزهندی و
بکینگ پودر به آرد اضافه شده است ) را با آرد مخلوط کرده ، سپس دو مرحله الک و صاف کنید .
میزان دارچین و جوزهندی را بیش از مقدار گفته شده نریزید که کیک شما عطرش سنگین نشود.
سس این کیک یک مقدار خاص هستش ولی اصلا ً نگران نباشید فوق العاده ساده هستش .
داخل ظرف مناسب میکس ، روغن یک لیوانی که داشتیم و ماست هم یک لیوان به کاسه اضافه
می کنیم . برای شکر دقت کنید از یک لیوان شکری که داریم یک چهارمش کنار نگه می داریم
و همه شکر را نمی ریزیم که سس خیلی شیرین نشود. سپس با همزن دستی و یا برقی برای 2 تا3
دقیقه خوب هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کند . وانیل 5 گرم را هم به سس اضافه کرده و مختصری
مخلوط کنید . ترجیحا ً از روغن سنگین و بودار استفاده نکنید. نکته مهم و اساسی این رسپی که
باعث می شود کیک سیب ما خیلی خیلی متفاوت و لذیذ تر بشود از ترکیب آماده شده به میزان
1 لیوان برداشته و کنار می گذاریم برای بعد پخت کیک ، به عنوان سس جادویی استفاده می شود و
واقعا ً سس به این سادگی کیک را خوشمزه تر و لطیف تر می کند . شکری که کنر نگه داشته بودیم
و 4 عدد تخم مرغ به دمای محیط را به بقیه ترکیب داخل کاسه اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه با
دور تند همزن بزنید ، خیلی پف و کف نمی کند و منتظر نباشید که به قوام خاصی برسد .
در هتل و قنادی های تاپ ترکیه کیک سیب را به روش های مختلف و متنوع که خیلی لذیذ است
درست می کنند . آرد پیمانه شده را طی دو مرحله به کاسه اضافه می کنیم و در یک جهت هم زده
و مخلوط کنید.
جالب است که براتون بگم در ترکیه این کیک آن قدر مشهور و محبوب شده و اخیرا ً آنقدر باب است
که مادر بزرگ ها هم این کیک فوق العاده لذیذ را درست می کنند.
تمام آرد را با دیگر مواد خوب مخلوط کنید سپس با همزن مایع کیک را خوب بزنید تا خمیر کیک
کا ملا ً یکدست شود و قلمبه قلمبه چیزی باقی نماند. کمی خمیر کیک به نظر غلیظ می آید . به هیچ
وجه مایعاتی اضافه نشود.
مایع کیک را کنار گذاشته ، سریع 2 عدد سیب درشت را پوست گرفته و خرد کنید . این مرحله نباید
بیشتر از 4 تا 5 دقیقه زمان ببرد . بالافاصله مایع کیک را داخل قالبی که آماده کردیم انتقال داده و
مایه کیک غلیظ هستش و به کمک اسپاتولا همه قسمت های آن را یکدست می کنیم . چند باری به
سطح ضربه زده و سپس سیب های برش خورده را به صورت متمایل روی سطح مایه کیک با کمی
فاصله بچینید . فقط مقدار کمی داخل مایه کیک فرو ببریم که حین پخت ظاهرشان را حفظ کنند و
بیرون نزنند . میزان ضخامت و اندازه هر برش  سیب نه زیاد کلفت و نه زیاد نازک باشد . بعد از
چیدن تمام برش های سیب کشمش هایی که خیس کرده بودیم را آبشان را می گیریم . الان کشمش
ها حسابی نرم هستند یک مقدار هم آبدار شده اند . روی سطح خمیر کیک و برش های سیب کشمش
ها را بریزید سپس به داخل فر از قبل گرم شده با 175 درجه برای 25 تا نهایتا ً35 دقیقه انتقال دهیم.
حرارن از بالا و پایین روشن و فن خاموش .
من همیشه ظرف و یا قالب بزرگی را برای کیک های میوه ای در نظر می گیرم که بتوانم سطح
بیشتری میوه روی خمیر کیک بچینم وبه این شکل خمیر من خیلی پر حجم نمی شود و یک عالمه
هم میوه روی تمام قسمت های کیک دارم .
از فر خارج کرده و 5 دقیقه صبر کنیم . سپس سسی که کنار داخل یخچال گذاشته بودیم را روی تمام
قسمت های کیک بِراش کنیم . مزه و طعمی که این سس به کیک می دهد غیر قابل توصیف هستش.
کشمش ها هم کاراملیزه شده اند و هماهنگی طعم خیلی بالا رفته . بعد از اینکه تمام سس را روی
سطح کیک انتقال دادیم یک ساعت و نیم تا 2 ساعت صبر کرده که کیک سس را به خودش بکشد .
حتی اگر برایتان امکان دارد یک شب صبر کنید روز بعد کیک خیلی خیلی نرم ترو لذیذ تر می شود.
هر برش از این کیک واقعا ًش ظاهر جالب و زیبایی دارد . بافت پوک و اسفنجی است.
مواد اولیه اش کم هزینه و در دسترس همه هست و با این میزان مواد کم و ساده نتیجه خیلی خیلی
شما را متعجب خواهد کرد .کیک های سیب خوشمزه هستند ولی این سس یه عطر و طعم و لطافت
ویژه ای به بافت کیک می دهد .

همه توضیحات ...