طرز تهیه مربای به | مربای به خوشرنگ و خوشمزه.#مربا_ی_به#آشپزی
طرز تهیه مربای به همراه با نکات خوشرنگ و خوشمزه که چند تا فوت و فن داره تو ویدیو توضیحات کامل دادم تا یه مربای به خوشرنگ و شفاف داشته باشید.میتونید مربای به رنده کنید و یا اگر مربای به با گردو دوست نداشتید سلیقه ای هست و گردو حذف کنید.
نکته در حین پخت مربارو زیاد هم نزنید باعث له شدن به میشه.
مربای به کمی از مربا های دیگه رقیق تر از روی حرارت بردارید
میوه به ۲ کیلو
شکر ۲ کیلو
آب ۱۶ لیوان(برای هر ۱ کیلو ۸ لیوان)
آبلیمو ۲ ق غ
عرق هل نصف فنجان
گردو ۱ پیاله
#مربا_به
#مربا_ی_به_خوشرنگ
#مربا_ی_بهی
#وقت_آشپزی
#cooking_time
نکته در حین پخت مربارو زیاد هم نزنید باعث له شدن به میشه.
مربای به کمی از مربا های دیگه رقیق تر از روی حرارت بردارید
میوه به ۲ کیلو
شکر ۲ کیلو
آب ۱۶ لیوان(برای هر ۱ کیلو ۸ لیوان)
آبلیمو ۲ ق غ
عرق هل نصف فنجان
گردو ۱ پیاله
#مربا_به
#مربا_ی_به_خوشرنگ
#مربا_ی_بهی
#وقت_آشپزی
#cooking_time
همه توضیحات ...