مرغ شکم پر با سس مخصوص - how to make stuffed Chicken
مرغ شکم پر یه غذای خوشمزه و مجلسیه که در این ویدئو روش پختش رو به شما آموزش دادم. من ساناز مینایی معتقدم هر غذایی که هنرمندانه درست بشه حتما طعم بینظیری رو به همراه خواهد داشت.
این مرغ شکم پر به روایت سانازسانیا با ترکیب گردو، انار و سبزیهای معطر درست میشه و ترکیب فوقالعادهای میسازه که همه رو عاشق خودش میکنه.
مواد لازم:
مرغ درسته: 1 عدد
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم
زعفران (ساییده و حل شده در آب): 2 قاشق سوپخوری
آلوچه ترش ریز: 100 گرم
آلوچه طلایی ملس: 100 گرم
آلوچه سیاه: 100 گرم
زرشک (شسته و آبکش شده): 50 گرم
سبزی (پاک و خرد شده): 200 گرم
سیر: 3 حبه
پیاز داغ طلایی: 1 پیمانه
ادویه کاری: به مقدار لازم
مغز گردو: 100 گرم
رب انار ترش: 50 گرم
زردچوبه (پودر شده): 1 قاشق سوپخوری
استاک مرغ: 1 پیمانه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
سبزی شامل: جعفری، گشنیز، شنبلیله و نعناع
Stuffed Chicken is a delicious and festive dish that I've taught you how to cook in this video. I, Sanaz Minaie, believe that any dish prepared skillfully will undoubtedly have an unparalleled taste.
This Stuffed Chicken, narrated by Sanaz Sania, is made with walnuts, pomegranate, and fragrant herbs, creating an extraordinary blend that enchants everyone.
Ingredients:
1 whole chicken
Salt and freshly ground black pepper
2 tbsp. saffron, ground and dissolved in water
100 gr. tiny and sour golden prunes
100 gr. golden prunes, sour and sweet
100 gr. black prunes
50 gr. barberries, rinsed and drained
200 gr. vegetables (parsley, coriander, fenugreek and mint
3 garlic cloves
1 cup fried onion
Curry powder
100 gr. walnut halves
50 gr. sour pomegranate paste
1 tbsp. turmeric, ground
1 cup chicken stock
Frying oil
لینک خرید کتاب آشپزی ایرانی:
https://b2n.ir/w63316
#سانازسانیا #مرغ_شکم_پر #آموزش_آشپزی #مرغ
#howtocook #food #recipe #StuffedChicken
این مرغ شکم پر به روایت سانازسانیا با ترکیب گردو، انار و سبزیهای معطر درست میشه و ترکیب فوقالعادهای میسازه که همه رو عاشق خودش میکنه.
مواد لازم:
مرغ درسته: 1 عدد
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم
زعفران (ساییده و حل شده در آب): 2 قاشق سوپخوری
آلوچه ترش ریز: 100 گرم
آلوچه طلایی ملس: 100 گرم
آلوچه سیاه: 100 گرم
زرشک (شسته و آبکش شده): 50 گرم
سبزی (پاک و خرد شده): 200 گرم
سیر: 3 حبه
پیاز داغ طلایی: 1 پیمانه
ادویه کاری: به مقدار لازم
مغز گردو: 100 گرم
رب انار ترش: 50 گرم
زردچوبه (پودر شده): 1 قاشق سوپخوری
استاک مرغ: 1 پیمانه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
سبزی شامل: جعفری، گشنیز، شنبلیله و نعناع
Stuffed Chicken is a delicious and festive dish that I've taught you how to cook in this video. I, Sanaz Minaie, believe that any dish prepared skillfully will undoubtedly have an unparalleled taste.
This Stuffed Chicken, narrated by Sanaz Sania, is made with walnuts, pomegranate, and fragrant herbs, creating an extraordinary blend that enchants everyone.
Ingredients:
1 whole chicken
Salt and freshly ground black pepper
2 tbsp. saffron, ground and dissolved in water
100 gr. tiny and sour golden prunes
100 gr. golden prunes, sour and sweet
100 gr. black prunes
50 gr. barberries, rinsed and drained
200 gr. vegetables (parsley, coriander, fenugreek and mint
3 garlic cloves
1 cup fried onion
Curry powder
100 gr. walnut halves
50 gr. sour pomegranate paste
1 tbsp. turmeric, ground
1 cup chicken stock
Frying oil
لینک خرید کتاب آشپزی ایرانی:
https://b2n.ir/w63316
#سانازسانیا #مرغ_شکم_پر #آموزش_آشپزی #مرغ
#howtocook #food #recipe #StuffedChicken
همه توضیحات ...