نان همبرگری خمیرترش sourdough با تخمیر محیطی. تو دهن اب میشه کافیه امتحانش کنی
نان همبرگری با تخمیر گرم یا محیطی
مواد لازم
آرد فانتزی ۵۰۰ گرم
ب ۲۹۰ گرم
لوین ۱۲۵ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
شیرخشک ۱۶ گرم
روغن ۴۰ گرم
🔻اگر ارد شما سست هست یا ابخور بشدت پایینی دارد حتما ۱۰-۱۵ گ از ارد کم کرده و گلوتن خشک جایگزین کنید .
طرز تهیه:
برای تغذیه لوین:
بار اول ۵:۵:۵
بار دوم ۵:۱۰:۱۰
بار سوم ۲۰:۶۰:۶۰
طرز تهیه:
مواد خشک را مخلوط کرده به جز نمک، آب و لوین را اضافه میکنیم. (۱۰ تا ۱۵ گرم از آب را برای زمان اضافه کردن نمک و کنترل دمای خمیر جدا کرده و در یخچال قرار میدهیم)
مواد را کامل مخلوط میکنیم.
۴۵-۶٠ دقیقه استراحت
اضافه کردن نمک و آب باقیمانده و ورز به مدت ۵ دقیقه
اضافه کردن روغن کم کم و ورز تا خمیر براق و صاف به دست بیاد و به کشش تست برسد
چونه گرفته در ظرف چرب شده قرار میدیم.
۶٠ دقیقه استراحت
کشش و تای اول. استراحت ۶٠ دقیقه
کشش و تای دوم. استراحت ۶٠-٩٠ دقیقه
پری شیپینگ (به ٨ قسمت تقسیم کردم چونه های ١٢٠ گرمی)
٣٠ دقیقه استراحت
فینال شیپینگ
۶ ساعت استراحت در محیط یا ٣ ساعت در فر ٣۵ درجه (تا زمانیکه حجم خمیر دو برابر شود)
🔴تخمیر در فر گرم به این صورت:
🔻دو دقیقه فر را روشن کرده و خاموش میکنیم و سینی را در ان قرار داده تا خمیر حجم بگیرد
🔻یا اینکه میتوانید ظرف با اب جوش در فر بگذارید.
🔻اگر در محیط گرم خمیر را بگذاریم، نان بوی لاکتیکی بهتر میشود
رومال تخم مرغ و شیر زده. کنجد پاشیده و در فر داغ ٢٢٠درجه با المنت بالا و پایین حدود ٢٠ دقیقه قرار داده تا طلایی شود.
بعد از سرد شدن برش دهید.
لینک ویدئوی چاباتا با خمیرترش:
اموزش چاباتا یا چیاباتا با خمیرترش so...
----------------------------------
در کانال «سعیده کوک»:
با عشق آشپزی میکنم و با شما به اشتراک میذارم.
اینستاگرامم:
Instagram: saeedeh_cook
مواد لازم
آرد فانتزی ۵۰۰ گرم
ب ۲۹۰ گرم
لوین ۱۲۵ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
شیرخشک ۱۶ گرم
روغن ۴۰ گرم
🔻اگر ارد شما سست هست یا ابخور بشدت پایینی دارد حتما ۱۰-۱۵ گ از ارد کم کرده و گلوتن خشک جایگزین کنید .
طرز تهیه:
برای تغذیه لوین:
بار اول ۵:۵:۵
بار دوم ۵:۱۰:۱۰
بار سوم ۲۰:۶۰:۶۰
طرز تهیه:
مواد خشک را مخلوط کرده به جز نمک، آب و لوین را اضافه میکنیم. (۱۰ تا ۱۵ گرم از آب را برای زمان اضافه کردن نمک و کنترل دمای خمیر جدا کرده و در یخچال قرار میدهیم)
مواد را کامل مخلوط میکنیم.
۴۵-۶٠ دقیقه استراحت
اضافه کردن نمک و آب باقیمانده و ورز به مدت ۵ دقیقه
اضافه کردن روغن کم کم و ورز تا خمیر براق و صاف به دست بیاد و به کشش تست برسد
چونه گرفته در ظرف چرب شده قرار میدیم.
۶٠ دقیقه استراحت
کشش و تای اول. استراحت ۶٠ دقیقه
کشش و تای دوم. استراحت ۶٠-٩٠ دقیقه
پری شیپینگ (به ٨ قسمت تقسیم کردم چونه های ١٢٠ گرمی)
٣٠ دقیقه استراحت
فینال شیپینگ
۶ ساعت استراحت در محیط یا ٣ ساعت در فر ٣۵ درجه (تا زمانیکه حجم خمیر دو برابر شود)
🔴تخمیر در فر گرم به این صورت:
🔻دو دقیقه فر را روشن کرده و خاموش میکنیم و سینی را در ان قرار داده تا خمیر حجم بگیرد
🔻یا اینکه میتوانید ظرف با اب جوش در فر بگذارید.
🔻اگر در محیط گرم خمیر را بگذاریم، نان بوی لاکتیکی بهتر میشود
رومال تخم مرغ و شیر زده. کنجد پاشیده و در فر داغ ٢٢٠درجه با المنت بالا و پایین حدود ٢٠ دقیقه قرار داده تا طلایی شود.
بعد از سرد شدن برش دهید.
لینک ویدئوی چاباتا با خمیرترش:
اموزش چاباتا یا چیاباتا با خمیرترش so...
----------------------------------
در کانال «سعیده کوک»:
با عشق آشپزی میکنم و با شما به اشتراک میذارم.
اینستاگرامم:
Instagram: saeedeh_cook
همه توضیحات ...