نان همبرگری خمیرترش sourdough با تخمیر محیطی. تو دهن اب میشه کافیه امتحانش کنی

Saeedeh Cook
Saeedeh Cook
نان همبرگری با تخمیر گرم یا محیطیمواد لازم آرد فانتزی ۵۰۰ گرمب ۲۹۰ گرملوین ۱۲۵ گرمنمک ۱۰ گرمشکر ...
نان همبرگری با تخمیر گرم یا محیطی

مواد لازم

آرد فانتزی ۵۰۰ گرم
ب ۲۹۰ گرم
لوین ۱۲۵ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
شیرخشک ۱۶ گرم
روغن ۴۰ گرم
🔻اگر ارد شما سست هست یا ابخور بشدت پایینی دارد حتما ۱۰-۱۵ گ از ارد کم کرده و گلوتن خشک جایگزین کنید .

طرز تهیه:

برای تغذیه لوین:

بار اول ۵:۵:۵
بار دوم ۵:۱۰:۱۰
بار سوم ۲۰:۶۰:۶۰

طرز تهیه:
مواد خشک را مخلوط کرده به جز نمک، آب و لوین را اضافه میکنیم. (۱۰ تا ۱۵ گرم از آب را برای زمان اضافه کردن نمک و کنترل دمای خمیر جدا کرده و در یخچال قرار میدهیم)
مواد را کامل مخلوط میکنیم.
۴۵-۶٠ دقیقه استراحت
اضافه کردن نمک و آب باقیمانده و ورز به مدت ۵ دقیقه
اضافه کردن روغن کم کم و ورز تا خمیر براق و صاف به دست بیاد و به کشش تست برسد
چونه گرفته در ظرف چرب شده قرار میدیم.
۶٠ دقیقه استراحت
کشش و تای اول. استراحت ۶٠ دقیقه
کشش و تای دوم. استراحت ۶٠-٩٠ دقیقه
پری شیپینگ (به ٨ قسمت تقسیم کردم چونه های ١٢٠ گرمی)
٣٠ دقیقه استراحت
فینال شیپینگ
۶ ساعت استراحت در محیط یا ٣ ساعت در فر ٣۵ درجه (تا زمانیکه حجم خمیر دو برابر شود)

🔴تخمیر در فر گرم به این صورت:
🔻دو دقیقه فر را روشن کرده و خاموش میکنیم و سینی را در ان قرار داده تا خمیر حجم بگیرد
🔻یا اینکه میتوانید ظرف با اب جوش در فر بگذارید.
🔻اگر در محیط گرم خمیر را بگذاریم، نان بوی لاکتیکی بهتر میشود  

رومال تخم مرغ و شیر زده. کنجد پاشیده و در فر داغ ٢٢٠درجه با المنت بالا و پایین حدود ٢٠ دقیقه قرار داده تا طلایی شود.
بعد از سرد شدن برش دهید.

لینک ویدئوی چاباتا با خمیرترش:

اموزش چاباتا یا چیاباتا با خمیرترش so...

----------------------------------
در کانال «سعیده کوک»:
با عشق آشپزی می‌کنم و با شما به اشتراک می‌ذارم.

اینستاگرامم:
Instagram: saeedeh_cook

همه توضیحات ...