راز‌های سیکیون‌ولی، سرمایه‌گذاری پرخطر و حامیان استارت‌آپ‌ها

IranWire
IranWire
1 هزار بار بازدید - 6 سال پیش - قسمت سوم: راز‌های سیکیون‌ولی، سرمایه‌گذاری
قسمت سوم: راز‌های سیکیون‌ولی، سرمایه‌گذاری پرخطر و حامیان استارت‌آپ‌ها
---------------------
کسب و کارهای مختلف در هر شکل و اندازه‌ای، از استارت‌آپ‌ها گرفته تا صنایع، برای ادامه فعالیت خود به پول و سرمایه نیاز دارند. شاید نخستین و مهم‌ترین سوال هر کارآفرین برای به موفقیت رساندن یک کسب و کار بر اساس یک ایده جدید، شناسایی منابع مالی است. اما علاوه بر شناخت منابع، تامین سرمایه، خلاقیت و ایده پردازی، مساله راهنمایی، آموزش و مشاوره کسب و کار نیز از نیازمندی‌های جدی برای راه‌اندازی یک استارت‌اپ در هر کجای دنیاست.

تنها در سال ۲۰۱۶ میلادی بیش از ۹۳۰ میلیارد دلار بر روی استارت‌آپ ها و دیگر شرکت‌های کوچک و بزرگ انفورماتیک ساکن در «سیلیکون‌ولی» آمریکا سرمایه‌گذاری شده. یعنی مبلغی بیش از ۳۶۰ برابر درآمد ناخالص سالانه ایران. Venture capitalism یا «سرمایه‌گزاری پر خطر»، یکی از انواع سرمایه گزاری هاست که به رغم ریسک بالای عدم موفقیت استارت‌آپ ‌ا و ایده‌های نو، تا سال ۲۰۱۶ میلادی در سیلیکون‌ولی همچنان رشد داشته است. هرچند به دلیل سخت‌گیری‌های مهاجرتی دولت دونالد ترامپ، سردرگمی اقتصادی، و همچنین افزایش هزینه‌های عمومی کار و زندگی، میزان سرمایه گذاری پرخطر سال ۲۰۱۷ میلادی تا ۵۰ درصد نسبت به سال قبلش کاهش پیدا کرده.
-----------------------
در سری مستند‌های «راز‌های موفقیت سیلیکون‌ولی» به سراغ ایرانی-آمریکایی‌های موفق در سیلیکون‌ولی رفتیم تا داستان موفقیت آن‌ها درجهان تکنولوژی و فناوری را از زبان خودشان بشنویم. در این پروژه تلاش کردیم نه تنها به تکنولوژی بپردازیم، بلکه به اهمیت ارزش‌هایی که موجب موفقیت شرکت‌های فناوری می‌شوند نیز اشاره کنیم. ارزش‌هایی مانند: زنان و تکنولوژی، حقوق اقلیت‌ها، اهمیت مهاجرها در اقتصاد کشور‌ها، ساختار دموکراتیک شرکت‌ها و...
------------------------
درباره سرمایه‌گذاری پرخطر و حامیان استارت‌آپ‌ها بیشتر بخوانید:
https://iranwire.com/fa/elections/27331
6 سال پیش در تاریخ 1397/05/30 منتشر شده است.
1,078 بـار بازدید شده
... بیشتر