آموزش میکادو یا میشکا به روش قنادی با خرده شیرینی

1,865 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش میکادو یا میشکا به روش کارگاهی به درخواست شما عزیزان با تمام نکات مهم که باعث میشه یه میکادوی ترد و خوشمزه ای دلشته باشید. ...
آموزش میکادو یا میشکا به روش کارگاهی به درخواست شما عزیزان با تمام نکات مهم که باعث میشه یه میکادوی ترد و خوشمزه ای دلشته باشید. پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏

⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔

🍴موادلازم🍴
آرد  سفید قنادی تفت داده: ۲۰۰ گرم
کره : ۲۵۰ گرم
خرده شیرینی: ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو : یک قاشق غذاخوری
نسکافه: کمی به دلخواه
پودرقند: ۲۰۰ گرم
شکلات بن ماری شده برای تزیین به دلخواه
خلال پسته یا بادام یا پودر نارگیل یا ترافل رنگی برای تزیین


❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕


❌❌نکات مهم❌❌
⭕همیشه خرده شیرینیهاتون رو که تمیز هستن رو جمع کنید و تو ظرف در بسته یا در نایلون در فریز قرار بدید. من خودم اینکارو انجام میدم سر فرصت که زیاد شد همه رو آسیاب و الک میکنم و فریز میکنم و موقع استفاده از فریز خارج و استفاده میکنم با خرده شیرینی میشه کیک اسفنجی و خرمایی و شیرینی لطیفه گردویی و شیرینی گردویی و دسریی و....زد سر فرصت بهتون آموزش خواهم داد⭕

⭕آموزش میکادو را با رسپی دیگه تو پستهای قبلی داشتیم از طریق هشتگ میتونی وارد آموزش بشی#میکادو_خانم_دیلمی

⭕آرد سفید معمولی که باهاش کیک درست میکنید استفاده میشه و میتونید از هر آردی که دوست داشتید استفاده کنید فقط با حرارت کم تفت بدید که بوی خامی آرد گرفته بشه تو کارگاه چون حجم بالاست تو فر تفت داده میشه⭕
⭕دارچین و دارچین و هر نوع ادویه ای که دوست دارید میزان قابل تغییر و حذف هستش  من اونچه که در کارگاه استفاده میشه رو نام بردم البته دارچین هم میزنن که من ترجیح دادم حذفش کنم بنظرم پودرکاکائو با پودر نسکافه خوشمزه ترش میکنه⭕

⭕علت نرمی خیلی از میکادوها استفاده از روغن مایع هستش که با گذشت زمان نون ویفر روغن مایع جذبش میشه و نرم میشه پس نباید روغن مایع استفاده کرد خصوصا برا نگهداری مدت بالا و تزیین میشکا کاملا سلیقه ایه نوع 😊تزیین این نوع میشکا  ایده  خودمه و از جای هم یاد نگرفتم😊 برای شما عزیزان به اشتراک گذاشتم😊 ⭕



❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم به دلیل مشغله کاری نمیتونم به موقع به تمام دایرکتها جواب بدم  که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...