اسلایس براونی شکلاتی

962 بازدید
بیشتر
Samira Jannatdoust
Samira Jannatdoust
مواد لازمکره ۱۲۰گرمشکلات تلخ۱۸۰گرمپودر شکر ۱۱۰گرمتخم مرغ۲ عددآرد ۱۸۰گرمشکلات سفید خرد شده۱۵۰گرمشکلات ...
مواد لازم
کره ۱۲۰گرم
شکلات تلخ۱۸۰گرم
پودر شکر ۱۱۰گرم
تخم مرغ۲ عدد
آرد ۱۸۰گرم
شکلات سفید خرد شده۱۵۰گرم
شکلات شیری خرد شده۹۰گرم
مواد مورد نیاز رویه
آرد۷۵گرم
شکر قهوه ای۴۰گرم
پودر کاکائویک قاشق سوپخوری
کره سرد ۸۰گرم
شکلات و آجیل برای تزیین در صورت تمایل
روش تهیه
۱-کره به دمای محیط رسیده را داخل قابلمه ریخته و شکلات تلخ خردشده را به آن افزوده و بگذارید روی حرارت ملایم تا شکلات وکره به تدریج ذوب شود.
۲-وقتی کامل ذوب شد به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.
۳-مخلوط شکلات و کره را داخل کاسه ای بریزید. پودر شکر الک شده و تخم مرغ را اضافه کرده و با مفتول سیمی با هم مخلوط کنید.
۴-آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
۵-شکلات سفید خردشده و شکلات شیری خرد شده را افزوده و با لیسک مواد را با هم مخلوط کنید.
۶-مواد را داخل تابه مستطیل شکل  ابعاد 25 در 32 که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و با پشت قاشقی کاملا صاف کنید.
برای مواد رویی:
۱-آرد، شکر قهوه ای، پودر کاکائو و کره سرد یخچالی را داخل دستگاه غذاساز ریخته تا کاملا مخلوط شده و به شکل خمیرشود.
۲-بعد خمیر را داخل پلاستیک در فریزر قرار دهید تا منجمد شود سپس آن را  با رنده درشت روی پایه شیرینی رنده کنید.
۳- تابه را داخل فر از پیش گرم با حرارت 180 درجه سانتی گراد  به مدت ۲۵تا ۳۰دقیقه قرار دهید تا اسلایس بپزد.
۴-بعد از پخت از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
۵-اسلایس را به اندازه دلخواه برش داده و بعد با شکلات دلخواه و آجیل تزیین کنید.

همه توضیحات ...