شیرینی نارگیلی _نارگیلی اصل کارگاهی
.
شیرینی نارگیلی
نارگیلی اصل کارگاهی
❌❌❌ کپشن و نکات از دست نده🤩
❤❤ممنون با لایک و کامنت بهم انرژی میدی🙏🥰❤
🔴🔴🔴 مواد لازم:
پودر نارگیل چرب و با کیفیت 125 گرم
شکر 250گرم
سفیده تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 75گرم
وانیل 1/2 ق چ
آبلیمو تازه 1ق چ
بکینگ پودر 1/4 ق چ
پودر نارگیل(برای مرحله آخر) 4 قاشق غذاخوری سَرپُر
🔴دمای فر 170درجه
🔴مدت پخت 20دقیقه
🔴طرزتهیه؛ توضیح کامل در ویدئو
🔴🔴نکات شیرینی نارگیلی؛
نکته خیلی مهم(به زمانهایی که برای مخلوط کردن نارگیل _مرحله داغ زدن_مدت پخت فر اشاره کردم،خیلی دقت کنید)
1_پودر نارگیلی باید چرب باشه
2_غلظت مواد زمان ماسوره زدن چک میکنیم اگه موادمون خیلی سفت بود 1سفیده تخم مرغ اظافه میکنیم ،اگه شل بود میزاریم کمی در محیط بمونه سفت میشه ولی بعد از5 دقیقه هنوز شُل بود 1 ق غ پودر نارگیل اظافه میکنیم(ولی این رسپی رو چندساله من امتحان کردم همین اندازه مواد که بالا👆گفتم ،کافیه ! به شرطی که پودر نارگیل چرب و خوب باشه).
3_ زرده تخم مرغ ها رو،برای غذاهاتون تهچین ، کوکو استفاده کنید.
4_ بخاطر بکینگ پودر،اوایل پخت در فر باز نکنید پفش میخابه و روی شیرینی چروک و زشت میشه(5 دقیقه آخر که مونده پخت کامل بشه اگه فرتون گازی و داغ میکنه بهتره سینی فر 180درجه بچرخونید وجابه جا کنید تا همه شیرینی ها یکدست پخت بشه)
5_برای همه شیرینی های سنتی ،بخصوص نارگیلی؛
برای نگهداریشون چندتکه پوست پرتقال گذاشته وسلفون میکشیم و بعد 24 الی48ساعت ، شیرینی رو سرو میکنیم تا کاملا نرم ولطیف شده باشه.
❤❤سوالاتتونو در کامنت پاسخگو هستم 🥰نوش جان🙏❤🤗
#نارگیل #نارگیلی #پسته #پسته_رفسنجان #پسته_خندان #پسته_خام #خلال_پسته #پودر_پسته #شیرینی_نارگیلی_بازاری #شیرینی_نارگیلی_خونگی
https://www.instagram.com/p/CMK8ke0gH...
شیرینی نارگیلی
نارگیلی اصل کارگاهی
❌❌❌ کپشن و نکات از دست نده🤩
❤❤ممنون با لایک و کامنت بهم انرژی میدی🙏🥰❤
🔴🔴🔴 مواد لازم:
پودر نارگیل چرب و با کیفیت 125 گرم
شکر 250گرم
سفیده تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 75گرم
وانیل 1/2 ق چ
آبلیمو تازه 1ق چ
بکینگ پودر 1/4 ق چ
پودر نارگیل(برای مرحله آخر) 4 قاشق غذاخوری سَرپُر
🔴دمای فر 170درجه
🔴مدت پخت 20دقیقه
🔴طرزتهیه؛ توضیح کامل در ویدئو
🔴🔴نکات شیرینی نارگیلی؛
نکته خیلی مهم(به زمانهایی که برای مخلوط کردن نارگیل _مرحله داغ زدن_مدت پخت فر اشاره کردم،خیلی دقت کنید)
1_پودر نارگیلی باید چرب باشه
2_غلظت مواد زمان ماسوره زدن چک میکنیم اگه موادمون خیلی سفت بود 1سفیده تخم مرغ اظافه میکنیم ،اگه شل بود میزاریم کمی در محیط بمونه سفت میشه ولی بعد از5 دقیقه هنوز شُل بود 1 ق غ پودر نارگیل اظافه میکنیم(ولی این رسپی رو چندساله من امتحان کردم همین اندازه مواد که بالا👆گفتم ،کافیه ! به شرطی که پودر نارگیل چرب و خوب باشه).
3_ زرده تخم مرغ ها رو،برای غذاهاتون تهچین ، کوکو استفاده کنید.
4_ بخاطر بکینگ پودر،اوایل پخت در فر باز نکنید پفش میخابه و روی شیرینی چروک و زشت میشه(5 دقیقه آخر که مونده پخت کامل بشه اگه فرتون گازی و داغ میکنه بهتره سینی فر 180درجه بچرخونید وجابه جا کنید تا همه شیرینی ها یکدست پخت بشه)
5_برای همه شیرینی های سنتی ،بخصوص نارگیلی؛
برای نگهداریشون چندتکه پوست پرتقال گذاشته وسلفون میکشیم و بعد 24 الی48ساعت ، شیرینی رو سرو میکنیم تا کاملا نرم ولطیف شده باشه.
❤❤سوالاتتونو در کامنت پاسخگو هستم 🥰نوش جان🙏❤🤗
#نارگیل #نارگیلی #پسته #پسته_رفسنجان #پسته_خندان #پسته_خام #خلال_پسته #پودر_پسته #شیرینی_نارگیلی_بازاری #شیرینی_نارگیلی_خونگی
https://www.instagram.com/p/CMK8ke0gH...
همه توضیحات ...