طرز تهیه قرابیه سیب و گردو و دارچین ترد و لذیذ

182 بازدید
بیشتر
آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
سلام به عزیزان همراه با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برای بهترین آموزشها 🙏لطفاً ورق بزنید تا وید ...
سلام به عزیزان همراه با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برای بهترین آموزشها 🙏
لطفاً ورق بزنید تا ویدئوی مراحل کار را مشاهده بفرمایید👉
عزیزان امروز میخوام شیرینی  بهتون آموزش بدم که با خمیرش میتونید دو شیرینیِ متفاوت درست کنید پست قبل قرابیه ی آجیلی آموزش دادم  امروزهم قرابیه ی سیب آموزششو میزارم تا درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
🥮مواد لازم برای تهیه ی قرابیه ی سیب :
۱-کره ی مارگارین ۱۲۵ گرم
۲-تخم مرغ کامل یک عدد
۳-روغن مایع ۷۵ گرم (یک سوم پیمانه)
۴-پودرشکر ۷۰ گرم (نصف پیمانه سر پر)
۵-پودرِ نشاسته ی ذرت ۵۰ گرم (یک دوم پیمانه سرصاف )
۶-شیر خشک دو قاشق سوپخوری اختیاری(لوازم قنادیها دارند )
۷-سرکه یک قاشق مرباخوری
۸- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
۹- وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری
۱۰-آرد به اندازه ای که خمیرِ لطیفی بشه و به دست نچسبه حدود (۳/۵پیمانه) ممکنه کمی بیشتر یا کمتر بشه از این مقدار ،آرد را با کنترل اضافه کنید
🥮طرز تهیه :
ابتدا کره ای که همدمایِ محیط شده را همراه پودر شکر  داخل همزن میریزم و هم میزنیم تا کرمی بشه و یکدست دور گیری کنید بعد تخم مرغ را افزوده به همراه وانیل  کمی هم بزنید  دور گیری کنید بعد روغن مایع و سرکه را افزوده در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس پودر نشاسته ی ذرت و شیر خشک و مقداری از آرد و بکینگ پودر  را افزوده هم زده مجدد کمی آرد افزوده بعد کاسه را از همزن خارج کنید و کم کم بقیه ی  آرد  را افزوده با سر انگشتان مخلوط کنید (زیاد ورز ندید به روغن میافته ) تا خمیری لطیف و منسجم بدست بیاد سپس دو قسمت میکنید و یک قسمت که قبلا قرابیه ی آجیلی درست کردیم قسمت بعدیشو برای قرابیه ی سیب  استفاده میکنیم
🥮مواد میانیِ قرابیه ی سیب
۱-سیب دو عدد متوسط
۲-دو قاشق غذاخوری شکر
۳-یک قاشق مرباخوری دارچین
۴-نشاسته ی ذرت یک قاشق مرباخوری
۵-گردو خرد شده دو  ق غ
🥮طرز پخت مواد میانی:
سیبها را پوست کنده  رنده ی درشت زده داخل ماهیتابه همراه شکر و دارچین تفت دهید تا هم پخته شود هم آبش کشیده شود آبش که جمع شد گردو اضافه کرده در اخر نشاسته ریخته کمی هم زده تا جمع بشه حرارت را  خاموش کنید بگذارید سرد بشه
🥮طرز پیچیدن قرابیه:
از خمیر گلوله ای
🥮پیچیدن خمیر
از خمیر گلوله ای به اندازه ی گردو برداشته کف دستتون پهن کنید از مایه میانی وسط خمیر گذاشته ببندید و مهر بزنید به شکل قطاب و کلمپه هم میتونید ببندید و در فر ۱۷۰ درجه که ۵ دقیفه پیش گرمایش دادید طبقه ی وسط ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید که زیرش طلایی شود بعد از سرد شدن پودر شکر بپاشید نوش جان

همه توضیحات ...